Film online: Deja Vu - Dincolo de trecut (2006)


Deja Vu - Dincolo de trecut0 film online subtitrat
7.4/10 (1092)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2006
Deja Vu film online subtitrat in roameste.

Déjà Vu – Dincolo de trecut 2003, film online DVDRip, subtitrat în Română

În timpul unui festival din New Orleans, feribotul Sen. Alvin T. Stumpf ce duce sute de marinari ai Marinei Americane şi familiile lor către docul Algiers pentru o sărbătoare, se scufundă după ce se produce o explozie puternică, ucigând cel puţin 543 de persoane aflate la bord. Agentul Special Doug Carlin (Denzel Washington), de la Biroul de Alcool, Tutun, Arme de foc şi Explozibil, este trimis să investigheze explozia şi descoperă dovezi care arată că atacul a fost comis de un terorist local. El se întâlneşte apoi cu alţi câţiva ofiţeri de poliţie care şi cu Agentul Special FBI Paul Pryzwarra (Val Kilmer), cărora le relatează ceea ce a descoperit.

Înapoi la biroul său, Doug află despre cadavrul carbonizat al unei femei pe nume Claire Kuchever (Paula Patton) scos din râu, dar spre deosebire de celelalte cadavre, ea a fost ucisă înainte de explozie. Pryzwarra este impresionat de expertiza lui Doug şi îl convinge să se alăture noii unităţi guvernamentale de detectivi al cărei prim caz este acesta al exploziei. Cu o echipă condusă de Dr. Alexander Denny (Adam Goldberg), ei investighează evenimentele care au condus la explozie folosind un program nou numit „Snow White” (Albă ca Zăpada), care le permite să privească în trecut cu câteva zile.

Convins de faptul că acel cadavru carbonizat este cheia acestui caz, Doug îi convinge şi pe ceilalţi să se concentreze asupra ei. În timp ce îi investighează trecutul lui Claire, atacatorul o sună pentru a încerca să-i cumpere maşina pentru a o folosi în atacul asupra feribotului. În cele din urmă Doug află că Snow White este, de fapt, o maşină a timpului şi poate trimite obiecte neînsufleţite în trecut. În ciuda protestelor lui Denny în legătură cu alterarea trecutului, Doug îi pune să-i trimită lui, cel din urmă cu patru zile, un bileţel prin care să-l informeze despre ora şi locul unde să se ducă pentru a opri atacul. Numai că această acţiune a lor nu face decât să înrăutăţească lucrurile.

Film Online Deja Vu - Dincolo de trecut subtitrat in limba Romana