Film online: Dead Poets Society - Cercul poetilor disparuti (1989)


Dead Poets Society - Cercul poetilor disparuti0 film online subtitrat
8.2/10 (372)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1989
Dead Poets Society film online subtitrat in roameste.

Dead Poets Society 1989 (Cercul poeţilor dispăruţi), film online HD, subtitrat în Română

Neil Perry (Robert Sean Leonard), Todd Anderson (Ethan Hawke), Knox Overstreet (Josh Charles), Charlie Dalton (Gale Hansen), Richard Cameron (Dylan Kussman), Steven Meeks (Allelon Ruggiero) şi Gerard Pitts (James Waterston) sunt studenţi în ultimul an la Academia Welton, o şcoală pregătitoare de elită ce are ca principii „tradiţie, onoare, disciplină şi excelenţă”, aşa cum spune directorul Gale Nolan (Norman Lloyd). Metodele de predare ale noului profesor de Engleză, John Keating (Robin Williams), sunt cel puţin neortodoxe după standardele Academiei şi le spune studenţilor să se refere la el ca „O Captain! My Captain!”, ca o referinţă la poemul lui Walt Whitman. Mai târziu, el îşi pune studenţii să se aşeze pe biroul său pentru a vedea lumea dintr-o altă perspectivă.

Băieţii descoperă faptul că profesorul lor a fost un student al acestei academii şi hotărăsc în secret să reînvie clubul literar al şcolii denumit Dead Poets Society, un club din care Keating a făcut parte în tinereţe. Charlie publică un articol neautorizat în ziarul şcolii în care susţine ca şi fetele să aibă dreptul de-a se înscrie la Welton. După ce află directorul Nolan despre metodele lui de predare, Keating le spune băieţilor să fie înţelepţi, nu idioţi în dorinţa lor de a protesta împotriva sistemului. Knox întâlneşte o fată pe nume Chris şi se îndrăgosteşte de ea, folosindu-şi nou-descoperita pasiune pentru poezie ca s-o cucerească.

El îşi prezintă unul dintre poeme în faţa clasei şi este aplaudat de Keating, aşa că dă înainte cu tupeu şi se duce la şcoală la Chris pentru a-i recita poemul. Visul lui Neil este acela de a deveni actor, dar ştie că tatăl lui nu va fi niciodată de acord cu asta. Fără ştiinţa tatălui său, el dă o probă pentru rolul lui Puck dintr-o producţie numita „A Midsummer Night’s Dream”, dar cel de care se ascundea află despre asta şi încearcă să-i pună beţe-n roate.

Urmăreşte online filmul Dead Poets Society 1989 (Cercul poeţilor dispăruţi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Film Online Dead Poets Society - Cercul poetilor disparuti subtitrat in limba Romana