Film online: Dark City - Oraşul întunecat (1998)


Dark City - Oraşul întunecat0 film online subtitrat
8.0/10 (235)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1998
Dark City film online subtitrat in roameste.

Dark City 1998 (Orașul Întunecat), film online DVDRip, subtitrat în Română

John Murdoch (Rufus Sewell) se trezeşte în baia unui hotel, suferind de amnezie. El primeşte un apel telefonic de la Dr. Daniel Schreber (Kiefer Sutherland), care-l avertizează să fugă din hotel deoarece este căutat de un grup de oameni. În timpul conversaţiei telefonice, John descoperă cadavrul unei femei brutalizate, ucisă într-un mod ritualic, şi un cuţit plin de sânge. Murdoch fuge de acolo la timp cât să evite grupul de oameni (cunoscuţi drept „Străinii”) care dau buzna în cameră. În cele din urmă, Murdoch îşi află adevăratul nume şi descoperă că are o soţie pe nume Emma (Jennifer Connelly).

De asemenea, el află că este căutat de inspectorul de poliţie Frank Bumstead (William Hurt), fiind suspect într-o serie de crime, însă nu-şi aminteşte să fi ucis vreodată pe cineva. În timp ce este urmărit de Străini, Murdoch descoperă că are puteri psihokinetice, la fel ca ei, – la care se referă cu apelativul de tuning – pe care le foloseşte pentru a scăpa. Murdoch explorează apoi oraşul care este în permanenţă în întuneric. El vede oamenii intrând într-o stare de comă temporară la miezul nopţii, atunci când Străinii opresc timpul şi rearanjează fizic oraşul, schimbând identităţile şi amintirile oamenilor.

Murdoch mai află faptul că este originar dintr-un oraş de coastă numit Shell Beach, însă nimeni nu are habar cum să iasă din oraş pentru a ajunge acolo. Între timp, Străinii injectează unul dintre oamenii lor, Mr. Hand (Richard O’Brien), cu amintirile destinate lui Murdoch într-o tentativă de-a anticipa mişcările acestuia şi a-l găsi. El este prins în cele din urmă de către Bumstead, care recunoaşte că e nevinovat şi are propriile sale îndoieli referitoare la natura oraşului. Cei doi caută apoi împreună răspunsuri în legătură cu ceea ce se petrece în oraş şi descoperă lucruri terifiante.

Film Online Dark City - Oraşul întunecat subtitrat in limba Romana