Film online: Daredevil (2003)


Daredevil0 film online subtitrat
6.1/10 (134112)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2003
Daredevil film online subtitrat in roameste.

Daredevil 2003, film online subtitrat în Română

Matt Murdock (Ben Affleck) este un avocat orb care locuieşte în cartierul Hell’s Kitchen din New York şi conduce o firmă de avocatură alături de prietenul lui cel mai bun, Franklin „Foggy” Nelson (Jon Favreau), care apără doar oamenii nevinovaţi şi nu solicită bani în schimbul acestor servicii. Pe când era copil, Matt (Scott Terra), a fost orbit după ce nişte deşeuri toxice s-au revărsat peste ochii lui în timp ce se îndrepta spre casă pe o scurtătură atunci când şi-a descoperit tatăl, fostul boxer Jack „The Devil” Murdock (David Keith), că a devenit un mafiot local.

Cu toate acestea, accidentul l-a făcut să-şi dezvolte celelalte simţuri şi se ghidează după vibraţiile sonore. Matt îşi foloseşte simţurile pentru a se antrena în artele marţiale. Tatăl lui, simţindu-se vinovat de accidentul fiului său, a renunţat la „cariera” de mafiot şi s-a reîntors la box. Totuşi, deoarece a refuzat să aranjeze nişte meciuri cu acelaşi mafiot cu care făcea afaceri mai înainte, Jack este ucis de acesta. Pentru a răzbuna moartea tatălui său, Matt îşi foloseşte abilităţile deosebite pentru a deveni un luptător împotriva criminalităţii din Hell’s Kitchen, cunoscut sub numele de Daredevil, şi îi vizează pe aceia care scapă de justiţia convenţională.

Într-o zi, Matt o întâlneşte pe Elektra Natchios (Jennifer Garner). Elektra este fiica lui Nikolas Natchios (Erick Avari), un om de afaceri care are legături cu Wilson Fisk (Michael Clarke Duncan), un alt afacerist bogat care conduce lumea criminală din New York, supranumit drept Kingpin. Când Nikolas încearcă să se retragă din afacerile cu Kingpin, mafiotul îl angajează pe asasinul irlandez Bullseye (Colin Farrell), care nu şi-a ratat niciodată ţinta, pentru a-l ucide. Daredevil încearcă să-l oprească pe Bullseye, făcându-l chiar să rateze o lovitură, dar acesta reuşeşte să-l ucidă pe Nikolas şi să-i însceneze lui crima, făcând-o pe Elektra să jure răzbunare împotriva lui Matt.

Film Online Daredevil subtitrat in limba Romana