Film online: D-Day (2013)


D-Day0 film online subtitrat
6.9/10 (456)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
D-Day film online subtitrat in roameste.

În urmă cu 9 ani, Wali Khan (Irrfan Khan) a fost trimis de şeful RAW, Ashwini Rao (Nasser), în Karachi, Pakistan, să raporteze activităţile celui mai căutat om din India.
În urmă cu 9 ani, Rudra Pratap Singh (Arjun Rampal), de la Forţele Aeriene Indiene, unitatea MARCOS, Zoya Rehman (Huma Qureshi) expert RAW în explozibili şi Aslam (Akash Dhaiya), un hoţ mărunt de pe străzile din Mumbai, au fost rectrutaţi de RAW, infiltrată în Pakistan, pentru a se alătura lui Wali Khan şi pentru a-l ajuta pe acesta în misiunea de a-l aduce înapoi pe cel mai căutat om din India. Pe omul care va încălca protocolul şi securitatea ISI pentru a participa la nunta fiului său. Pe omul care în acea zi este răpit şi adus înapoi în India, pentru a confrunta justiţia.
Până în urmă cu o zi, totul descurge conform planului. Echipa trimisă să-l aducă pe cel mai căutat om din India face un lucru la care nu se gândea nimeni - au avut cea mai îndrăzneaţă operaţiune şi aproape că au reuşit. Aproape, pentru că se întâmplă ceva oribil.
Începe Operaţiunea Goldman. Cea mai bună echipă se pregăteşte să-l preia pe cel mai căutat om din India.

Film Online D-Day subtitrat in limba Romana