Film online: Curse of Chucky (2013)


Curse of Chucky0 film online subtitrat
5.9/10 (59)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Curse of Chucky film online subtitrat in roameste. Curse of Chucky este o de groaza aparuta in 2013.

Curse of Chucky 2013 (Blestemul lui Chucky), film online DVDRip, subtitrat în Română

La patru ani distanţă faţă de evenimentele din ultimul film, Chucky (voce Brad Dourif), reparat acum după evenimentele din filmele precedente, ajunge în mod misterios în cutia poştală a paraplegicei Nica (Fiona Dourif) şi mama ei, Sarah. Sarah, neştiind cine l-a trimis pe Chucky, îl aruncă la gunoi. Mai târziu în acea noapte, Nica o aude pe Sarah ţipând şi o găseşte moartă din cauza unei înjunghieri autoprovocată, iar Chucky priveşte dintr-un scaun din apropiere. A doua zi, Nica jeleşte sinuciderea macabră a mamei sale când sora ei tiranică, Barb (Danielle Bisutti), ajunge în oraş împreună cu familia ei pentru a se ocupa de treburile mamei lor.

De asemenea, alături de ei se mai află şi Părintele Frank, un preot care a venit să consilieze familia. Alice, fiica lui Barb, îl găseşte pe Chucky îl baie şi se împrieteneşte cu el. După ce Nica şi Alice gătesc în bucătărie, ele pleacă să pună masa, iar în absenţa lor Chucky toarnă otravă pentru şobolani într-unul dintre boluri. Odată cu lăsarea serii, familia şi părintele Frank se aşează la masă pentru a mânca. După aceea, părintele Frank pleacă, dar nu ajunge prea departe deoarece otrava începe să-şi facă efectul şi provoacă un accident de maşină.

Înapoi în casă, familia împreună cu bona, Jill, se uită la nişte filme vechi. Nica observă într-unul dintre filme un om pe nume Charles „Chucky” Lee Ray. Alice vine şi le spune tuturor că nu-l găseşte pe Chucky. Nica găseşte adresa de returnare a pachetului în care a sosit Chucky, dar din cauza unei furtuni puternice nu poate apela numărul de telefon. Ea îl găseşte apoi pe Chucky şi foloseşte liftul pentru a-l duce la Aluce. După ce toată lumea se duce la culcare, Nica merge jos şi caută pe internet numele Chucky, unde citeşte poveştile crimelor sale şi realizează că păpuşa este vie.

Film Online Curse of Chucky subtitrat in limba Romana