Film online: Crash - Povesti din L.A. (2004)


Crash - Povesti din L.A.0 film online subtitrat
8.1/10 (1006)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2004
Crash film online subtitrat in roameste.

Crash – Poveşti din L.A. 2004, film online DVDRip, subtitrat în Română

Un bărbat de culoare, Detectivul Graham Waters, vorbeşte uluit despre natura Los Angelesului şi nevoia oamenilor de-a intra în conflicte unii cu alţii. O femeie latină ce se află într-o maşină, Ria, spune că au fost loviţi din spate şi răsuciţi. Ea se dă jos şi merge la poliţistul ajuns la faţa locului şi la cealaltă persoană implicată în accident, o femeie asiatică. Cele două femei dau vina una pe cealaltă pentru această situaţie în care sunt implicate şi fac remarci rasiale. Apoi, filmul o ia înapoi cu o zi şi prezintă evenimentele premergătoare acestui accident de maşină în care au fost implicate cele două femei.

De-a lungul unei perioade de 36 de ore în oraşul Los Angeles, vieţile unui grup de oameni total diferiţi şi fără vreo legătură între ei se intersectează şi sunt puşi în situaţia de-a face faţă momentelor tensionate şi relaţiilor rasiste care sunt foarte prezente în viaţa oamenilor de zi cu zi din acest oraş. Printre protagonişti se numără un procuror caucazian care se foloseşte de rasă pentru a avansa pe scara ierarhică în profesia sa; soţia lui caucaziană care, după ce maşina ei a fost furată de doi barbaţi de culoare, crede că punctele sale de vedere stereotipe şi rasiste sunt, iată, justificate şi nu poate fi acuzată de rasism.

Apoi, cei doi bărbaţi de culoare care au furat maşina femeii se folosesc de rasă pentru a întoarce lucrurile în favoarea lor şi a se scuza într-un fel. De asemenea, în ecuaţie intră şi doi jandarmi caucazieni care lucrează împreună; unul dintre ei este rasist din cale afară şi se foloseşte de autoritatea sa pentru a-i hărţui pe cei care nu au culoarea pielii albă, iar celălalt îşi urăşte partenerul tocmai din cauza acestor apucături rasiste, dar care e posibil să se ghideze după aceleaşi valori în subconştientul său.

Film Online Crash - Povesti din L.A. subtitrat in limba Romana