Film online: Cradle 2 the Grave - Parteneri neobisnuiti (2003)


Cradle 2 the Grave - Parteneri neobisnuiti0 film online subtitrat
6.2/10 (29437)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2003
Cradle 2 the Grave film online subtitrat in roameste.

Conducator. Hot. Razboinic. Tata.

Inarmat cu o combinatie perfecta de charisma, atitudine si experienta in artele martiale, Tony Fait (DMX) navigheaza printre pericolele peisajului urban cu o precizie pasionata avand grija de afaceri, de fiorosul si loialul sau echipaj de profesionisti (ANTHONY ANDERSON, GABRIELLE UNION si DRAG-ON) cu un devotament intrecut doar de dragostea pentru fiica sa cea mica, Vanessa (PAIGE HURD).

Dupa ce a scos la capat o operatiune complexa in care era vorba de trafic cu diamante negre, Fait ajunge sa fie la fel de important ca Jet Li, un agent guvernamental taiwanez, care a urmarit drumul diamantelor negre prin intreaga lume.
Dar se pare ca Su nu urmareste numai diamantele furate ci si pe fostul sau partener Ling (MARK DACASCOS), care-i rapeste fata lui Fait in incercarea de a o elibera in schimbul diamantelor negre furate.

Cand se raspandeste vestea ca Fait ascunde pietrele la Archie (TOM ARNOLD), diamantele ajung rapid in mainile unui puternic lord al crimei (CHI McBRIDE).
Cu spatele la zid, Fait isi mobilizeaza echipa, suspenda politica sa de nefolosire a armelor si se pregateste sa foloseasca toate resursele disponibile pentru a-si salva fata.

Dar numai Su il cunoaste foarte bine pe Ling pentru a-i putea anticipa orice miscare si dupa ce ii infrunta pe oamenii lui Ling intr-o exploziva lupta de arte martiale, Fait realizeaza ca Su poate fi cea mai buna cale de a o aduce pe Vanessa sanatoasa acasa.

Adversari din principiu dar aliati prin circumstanta, seful hotilor si enigmaticul agent isi unesc fortele pentru a-l nimici pe dusmanul comun: Su pentru a obtine razbunarea impotriva omului care a incercat sa-l omoare, iar Fait pentru a-si salva fata.

Warner Bros. Pictures prezinta o productie Silver Pictures, cu JET LI si DMX, “Parteneri neobisnuiti” , in care mai apar si ANTHONY ANDERSON, KELLY HU, TOM ARNOLD, MARK DACASCO si GABRIELLE UNION.

Filmul este regizat de ANDRZEJ BARTKOWIAK si produs de JOEL SILVER.

HUBERT W. GAINS si RAY D. COPELAND sunt producatori executivi, iar muzica este condusa de JOHN FRIZZELL si DAMON “GREASE” BLACKMAN.

DARYN OKADA, A.S.C., este directorul de imagine, iar editorul este DEREK G. BRECHIN.

Co-producatori sunt SUSAN LEVIN si MELINA KEVORKIAN.

“Parteneri neobisnuiti” este distribuit international de Warner Bros. Pictures, o companie AOL Time Warner.

Film Online Cradle 2 the Grave - Parteneri neobisnuiti subtitrat in limba Romana