Film online: Couples Retreat - Vacanţă All Inclusive (2009)


Couples Retreat - Vacanţă All Inclusive0 film online subtitrat
6.2/10 (69837)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2009
Couples Retreat film online subtitrat in roameste. Couples Retreat este o comedie aparuta in 2009.

Couples Retreat 2009 (Vacanţă All Inclusive), film online DVDRip, subtitrat în Română

Dave (Vince Vaughn) şi Ronnie (Malin Åkerman) formează un cuplu obişnuit, cu doi băieţi mici, ce sunt stresaţi în legătură cu redecorarea casei şi creşterea copiilor. Joey (Jon Favreau) şi Lucy (Kristin Davis) sunt împreună încă din liceu şi au o fiică adolescentă rebelă pe nume Lacey. Relaţia lor este una complicată. Jason (Jason Bateman) şi Cynthia (Kristen Bell) formează un cuplu nevrotic ce au avut mai multe tentative eşuate de-a avea un copil, iar Shane (Faizon Love), care s-a despărţit recent de soţia lui, are acum o iubită cu 20 de ani mai tânără decât el, Trudy (Kali Hawk).

Cu ocazia petrecerii de ziua fiului lui Dave, Jason şi Cynthia, folosind PowerPoint, anunţă că mariajul lor este foarte dificil şi se gândesc să divorţeze din cauză că nu pot avea un copil. Ca un ultim efort, ei au găsit o staţiune pentru terapie în cuplu numit Eden, iar pentru a beneficia de o reducere cu 50% a preţului, ei trebuie să mai convingă alte trei cupluri să li se alăture. În prezentarea lor, ei arată poze cu peisaje mirifice, plaje scăldate de lumina soarelui şi locuri minunate. De asemenea, îi asigură pe ceilalţi că terapia de cuplu este pur opţională, astfel că nu trebuie să facă nimic altceva decât să se relaxeze şi să se bucure de timpul liber.

Dave şi Ronnie discută despre faptul că nu-şi pot lăsa copiii singuri pentru a merge în vacanţă, astfel că refuză propunerea. În miezul nopţii, alarma casei lor este declanşată de Jason care apare în mod neaşteptat pentru a încerca să-i convingă să meargă. Zgomotul produs îi trezeşte pe copii care aud conversaţia părinţilor cu Jason şi că nu pot pleca din cauza lor. Temându-se că părinţii lor plănuiesc să divorţeze, copiii aranjează ca bunicul din partea tatălui (interpretat de tatăl lui Vince din viaţa reală, Vernin Vaughn) să aibă grijă de ei în timpul acesta.

Film Online Couples Retreat - Vacanţă All Inclusive subtitrat in limba Romana