Film online: Collateral Damage - Victime Colaterale (2002)


Collateral Damage - Victime Colaterale0 film online subtitrat
6.0/10 (51697)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2002
Collateral Damage film online subtitrat in roameste.

Collateral Damage 2002 (Daune colaterale), film online DVDRip, subtitrat în Română

O bombă explodează în faţa clădirii Consulatului Columbian din Los Angeles, ucigând nouă persoane, inclusiv un grup de oficiali columbieni şi agenţi de informaţii americani. Printre civilii ucişi se numără şi soţia şi fiul pompierului Gordy Brewer (Arnold Schwarzenegger), iar el a fost rănit în explozie după ce venise să-şi ia familia de acolo. La scurt timp după aceea, Ministerul de Externe American primeşte o înregistrare video a unui bărbat mascat care-şi spune „El Lobo” (Lupul) şi îşi asumă responsabilitatea pentru acest atac, explicând totodată că a fost o răzbunare pentru opresiunea Americii faţă de Columbia. FBI-ul crede că Lupul este un terorist columbian pe numele său real Claudio Perrini (Cliff Curtis).

Agentul Special CIA Peter Brandt (Elias Koteas), şeful agenţiei din Columbia, este mustrat serios din cauza acestui incident de către Comitetul de Supraveghere al Senatului, care opreşte toate operaţiunile întreprinse de CIA în acea ţară. Brandt se întoarce furios la Mompós şi se întâlneşte de urgenţă cu aliaţii săi paramilitari pentru a pune la cale un plan major de-al elimina pe Claudio şi forţele sale de gherilă. Frustrat de indecizia politică în legătură cu investigaţia, Brewer merge şi el la Mompós pentru a-l vâna personal pe Claudio, însă este arestat imediat pentru pătrundere ilegală în ţară.

Forţele de gherilă organizează un atac asupra închisorii pentru a elibera un camarad de-al lor, dar şi pentru a-l răpi pe Brewer şi a cere o recompensă mare. Unitatea lui Brandt este înştiinţată de prezenţa lui Brewer în Columbia, dar ajunge prea târziu pentru a împiedica evadarea. Brewer scapă din închisoare şi evită să fie capturat de terorişti, iar apoi este ajutat de un mecanic canadian, Sean Armstrong (John Turturro), care-l pune în legătură cu un traficant de droguri, Felix Ramirez (John Leguizamo), ce finanţează forţele de gherilă.

Film Online Collateral Damage - Victime Colaterale subtitrat in limba Romana