Film online: Collateral - Colateral (2004)


Collateral - Colateral0 film online subtitrat
7.8/10 (239244)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2004
Collateral film online subtitrat in roameste.

Collateral – Colateral 2004, film online DVDRip, subtitat în Română

În ianuarie 2004, taximetristul Max Durocher (Jamie Foxx) o duce pe procuroarea Annie Farrell (Jada Pinkett Smith) la biroul ei unde se pregăteşte pentru un caz ce are legătură cu drogurile. Chiar dacă doreşte să-i lase un bacşiş, el refuză şi-i spune să păstreze banii pentru a-şi „cumpăra ceva special.” Ea apreciază gestul şi îi oferă cartea ei de vizită. Vincent (Tom Cruise) intră în taxi şi îi oferă lui Max 500 de dolari pentru a-l duce în cinci locuri diferite şi să-l aştepte de fiecare dată până termină. În timp ce aşteaptă la prima oprire, Vincent intră într-un complex de apartamente şi îl împuşcă pe traficantul de droguri Ramon Ayala.

Ayala cade în mod neaşteptat de la etaj exact peste taxiul lui Max, ceea ce-l face pe Vincent să-şi dezvăluie identitatea de asasin plătit. El îl convinge pe Max să ascundă cadavrul în portbagaj, să cureţe maşina şi să-şi continue drumul. Cu toate acestea, Max este tras pe dreapta de poliţie din cauza avariilor suferite de maşină la impactul cu trupul lui Ayala. Vincent, îngrijorat în legătură cu Max, când pleacă pentru a elimina cea de-a doua ţintă, îl leagă pe acesta de volan pentru a nu putea fugi.

Cei doi merg apoi la un clun de jazz deţinut de Daniel Baker (Barry Shabaka Henley) pentru a se întreţine cu acesta. Vincent insistă apoi ca Max să-şi viziteze mama (Irma P. Hall) aflată în spital pentru a nu întrerupe rutina şi a da de bănuit. El se prezintă drept un coleg de-al lui Max şi se conversează cu mama lui, ceea ce-l supără foarte tare pe acesta şi îi distruge lui Vincent servieta care conţine lista cu ţintele. Lipsindu-i lista, Vincent îl obligă pe Max să se întâlnească cu un lord al drogurilor pe nume Felix Reyes-Torrena (Javier Bardem), ameninţând că-i va ucide mama dacă nu se va supune.

Film Online Collateral - Colateral subtitrat in limba Romana