Film online: Coherence - Noaptea cometei (2013)


Coherence - Noaptea cometei0 film online subtitrat
7.3/10 (2252)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Coherence film online subtitrat in roameste.

Coherence – Noaptea Cometei 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Trei cupluri – Emily şi Kevin, Hugh şi Beth, Amir şi Laurie – participă la o petrecere ţinută acasă la prietenii lor Mike şi Lee. Pe drumul către petrecere, telefonul lui Emily pierde semnalul şi ecranul se sparge ca din senin. Ea dă vina pe o cometă care trece prin apropierea Pământului despre care a auzit la ştiri. Ea le spune celorlalţi cum o cometă din urmă cu un secol a făcut ca oamenii să aibă parte de nişte fenomene stranii.

Afirmaţiile sale sunt ridiculizate de ceilalţi oaspeţi până în clipa în care descoperă că niciunul dintre telefoanele lor nu mai au baterie, iar cel al lui Hugh s-a spart şi el. Hugh vrea să ia legătura cu fratele lui, un fizician care l-a avertizat despre posibilele efecte stranii ce vor avea loc din cauza cometei. Imediat, întreaga casă rămâne fără curent, astfel că ei aprind nişte lumânări şi deschid nişte beţişoare care fac lumină albastră ca să se orienteze pe acolo.

Ieşind afară, ei observă că întregul cartier a rămas în beznă, exceptând o casă de la câteva străzi distanţă. Hugh şi Amir hotărăsc să se ducă până la acea casă pentru a vedea dacă au un telefon funcţional. În vreme ce ei sunt plecaţi, Mike reuşeşte să pornească generatorul său de curent. Cei doi se întorc de la acea casă, iar Hugh le spune celorlalţi că au găsit acolo o cameră aranjată identic cu a lor şi în cutia pe care a adus-o cu el descoperă mai multe poze şi lucruri care par să le aparţină.

Urmăreşte online filmul Coherence – Noaptea Cometei 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Film Online Coherence - Noaptea cometei subtitrat in limba Romana