Film online: Clown (2014)


Clown0 film online subtitrat
5.9/10 (1450)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
Clown film online subtitrat in roameste. Clown este o de groaza aparuta in 2014.

Clown – Clovnul 2014, film online HD, subtitrat în Română

Kent, un agent imobiliar, este un soţ iubitor şi un tată care invită pentru petrecerea băiatului său Jack un clovn pentru a întreţine atmosfera şi a-i distra pe copii. În ultimul moment, însă, clovnul se duce din greşeală la o altă petrecere, iar cea a lui Jack ar putea să se transforme într-un dezastru. În acel moment, în podul unei clădiri a cărei vânzări Kent o intermediază, el descoperă un costum vechi de clovn şi hotărăşte să-l folosescă pentru a-şi distra copilul la petrecere în locul celui profesionist.

După ce se termină petrecerea, Kent adoarme purtând încă acel costum de clovn, însă a doua zi dimineaţă, când se trezeşte, el realizează că nu mai poate să dea jos costumul. El simte că acel costum, peruca şi nasul roşu devin încet-încet o parte integrantă din el şi pătrunde în pielea sa. Chiar şi soţia lui Meg începe să-şi dea seama de acest lucru şi tunci când încearcă să-l ajute pe Kent să îndepărteze nasul fals îl răneşte cu adevărat.

Mai mult decât atât, Kent începe să prezinte şi un comportament straniu, simţind nevoia puternică de-a mânca în continuu. El încearcă să înţeleagă ce se petrece cu corpul său aşa că pleacă în căutarea proprietarului anterior al costumului, un bărbat pe nume Karlsson. Acesta nu doar că a fost proprietar al costumului, dar a şi suferit aceleaşi stări teribile pe care le experimentează acum Kent. În cele din urmă, Kent descoperă adevărata natură a acestui costum şi de unde provine el, însă descoperirea nu face decât să-i accentueze teama să înţeleagă cât de gravă e situaţia în care se află.

Urmăreşte online filmul Clown – Clovnul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


Film Online Clown subtitrat in limba Romana