Film online: Cloudy With a Chance of Meatballs - Stă să plouă cu chiftele (2009)


Cloudy With a Chance of Meatballs - Stă să plouă cu chiftele0 film online subtitrat
7.3/10 (830)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2009
Cloudy With a Chance of Meatballs film online subtitrat in roameste. Cloudy With a Chance of Meatballs este o comedie aparuta in 2009.

Cloudy with a Chance of Meatballs 2009 (Stă să plouă cu chiftele), film animat online DVDRip, subtitrat în Română

Flint Lockwood şi-a dorit dintotdeauna să inventeze ceva măreţ. În ciuda creativităţii sale şi entuziasmului zelos, invenţiile lui s-au transformat toate în eşecuri. Flint locuieşte în Swallow Falls, un mic oraş fictiv din mijlocului Oceanului Atlantic, alături de tatăl lui văduv, care nu prea le are cu tehnologia şi nu înţelege talentul fiului său. Singura sursă de venituri a oraşului o reprezintă fabrica de conserve Baby Brent Sardine care a fost închisă, lăsând oamenii să mănânce numai sardine. Cu ajutorul maimuţei sale domestice, Steve, Flint inventează o maşinărie care transformă apa în mâncare pe care o numeşte „Flint Lockwood Diatonic Super Mutating Dynamic Food Replicator” (pe scurt, FLDSMDFR).

Flint porneşte maşinăria în laboratorul său, dar ajunge să scurtcircuiteze întreaga casă. El decide să alimenteze electric maşinăria cuplând-o la centrală electrică din apropiere. După ce porneşte din nou maşinăria, aceasta se transformă într-o rachetă şi trece prin oraş distrugând nou deschisa atracţie turistică „Sardine Land” şi apoi zboară către stratosferă. În timp ce îşi revine după acest nou eşec, el o întâlneşte pe Samantha „Sam” Sparks, o stagiară la meteorologie. Conversaţia lor este întrerupă brusc atunci când un curcubeu apare deasupra oraşului şi începe să plouă cu cheesburgeri.

Realizând potenţialul FLDSMDFR, Flint crează un dispozitiv de comunicaţii pentru a controla maşinăria şi a-i ordona să creeze diferite tipuri de mâncare. Swallow Falls (redenumit acum Chewandswallow) devine o destinaţie turistică a mâncării şi este vizitat de o mulţime de curioşi. Totul decurge cum nu se poate mai bine până când localnicii încep să se lăcomească şi să ceară tot mai multă mâncare de la maşinăria lui Flint. El observă că dimensiunea mâncării începe să devină din ce în ce mai mare. Deşi este îngrijorat de acest lucru, primarul oraşului, devenit un obez care nu se mai poate deplasa pe propriile picioare, îi spune să continue să producă ploaie de mâncare asupra oraşului.

Film Online Cloudy With a Chance of Meatballs - Stă să plouă cu chiftele subtitrat in limba Romana