Film online: Cloudy with a Chance of Meatballs 2 - Sta sa ploua cu chiftele 2 (2013)


Cloudy with a Chance of Meatballs 2 - Sta sa ploua cu chiftele 20 film online subtitrat
7.2/10 (312)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Cloudy with a Chance of Meatballs 2 film online subtitrat in roameste. Cloudy with a Chance of Meatballs 2 este o comedie aparuta in 2013.

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 2013 (Stă să plouă cu chiftele 2), film online NESUBTITRAT în Română

După ce Flint Lockwood şi prietenii lui au salvat lumea de furtuna cu mâncare, super-inventatorul Chester V, Directorul Live Corp., primeşte misiunea de-a curăţa insula. El îl mută pe Flint, prietenii lui şi ceilalţi locuitori ai oraşului Swallow Falls în San Franjose, California. Fără ştiinţa lui Flint, maşinăria care a produs furtuna de mâncare, FLDSMDFR, nu a fost distrusă în timpul exploziei şi a aterizat în centrul insulei, iar Chester este hotărât s-o găsească. Chester îl invită pe Flint, cel mai mare fan al lui, să lucreze la Live Corp., unde acesta se întâlneşte cu asistenta lui Chester, Barb, un urangutan vorbitor cu inteligenţă umană.

Şase luni mai târziu, Flint se face de râs în timpul unei ceremonii atunci când invenţia sa „Party-In-A-Box” explodează. Între timp, Chester este informat de faptul că grupurile de cercetare de pe insulă au fost atacate de cheeseburgeri monstruoşi care au învăţat cum să înoate. Conştient că dacă monştrii din mâncare părăsesc insula lumea va fi în pragul distrugerii, Chester îl pune pe Flint să găsească FLDSMDFR-ul şi să-l distrugă odată pentru totdeauna. Deşi Chester îi cere ca misiunea să fie una ultra-secretă, Flint ia cu el câteva persoane, iubita lui meteorolog Sam Sparks, cameramanul acesteia, Manny, ofiţerul de poliţie Earl Devereaux şi „Chicken” Brent.

Spre nemulţumirea lui Flint, tatăl lui se alătura şi el echipei şi merg spre Swallow Falls în barca lui de pescuit. Când ajung acolo, ei descoperă că insula a fost cuprinsă de ceea ce pare a fi o junglă. Tim rămâne în urmă în timp ce Flint şi restul merg să cerceteze şi descoperă o mulţime de animale în formă de mâncare. Chester află despre faptul că Flint a luat cu el câteva persoane în această misiune şi se duce pe insulă împreună cu Barb, furios şi hotărât să-i despartă.

Film Online Cloudy with a Chance of Meatballs 2 - Sta sa ploua cu chiftele 2 subtitrat in limba Romana