Film online: Click - Zapând prin viaţă (2006)


Click - Zapând prin viaţă0 film online subtitrat
7.2/10 (190666)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2006
Click film online subtitrat in roameste. Click este o comedie aparuta in 2006.

Click – Zapând prin viaţă 2006, film online DVDRip, subtitrat în Română

Michael Newman (Adam Sandler) este un arhitect căsătorit cu iubita lui din liceu, Donna (Kate Beckinsale), având doi copii împreună, Ben şi Samantha. Michael este dat de colo-colo de şeful său insuportabil, Mr Ammer (David Hasselhoff). Cu mai multe ocazii, Michael îşi sacrifică timpul pe care ar fi trebuit să şi-l petreacă împreună cu famila sa pentru a munci mai mult să-şi permită să le ofere tot ceea ce el n-a putut avea în copilărie. În timp ce se află în căutarea unei telecomenzi universale, Michael cade pe un pat şi apoi merge în secţiunea marcată drept „De partea cealaltă”. Acolo, el se dă la vorbă cu un vânzător misterios pe nume Morty (Christopher Walken), care-i oferă o telecomandă „universală” şi îl avertizează că aceasta nu poate fi returnată.

Spre amuzamentul lui Michael, el descoperă că telecomanda poate controla însuşi universul şi în special timpul. La început foloseşte telecomanda pentru a se amuza, dar apoi începe s-o folosească pentru lucruri mai serioase precum retrăirea unor evenimente în familie sau prima întâlnire cu Donna. Michael foloseşte telecomanda dând „înainte” pentru a scăpa de certurile din familie, pentru a scăpa de răceală sau pentru a trece peste cină ca să poată munci.

Mai târziu, Morty îi spune că atunci când dă pe repede-nainte prin timp, corpul său este pe „pilot automat” – mintea o ia înainte în timp ce corpul rămâne şi trece prin viaţa de zi cu zi în mod obişnuit. După ce Ammer îi promite că îl va face partener, Michael decide să dea pe repede-nainte până în acel moment şi realizează că a trecut peste un an din viaţă – atât i-a trebuit până să ajungă la acest statut. Când telecomanda începe să dea înainte fără ca Michael s-o mai controleze, Morty îl avertizează că aceasta se autoprogramează în funcţie de precedentele comenzi primite.

Film Online Click - Zapând prin viaţă subtitrat in limba Romana