Film online: Cleanskin (2012)


Cleanskin0 film online subtitrat
6.6/10 (117)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2012
Cleanskin film online subtitrat in roameste.

Cleanskin 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română

Ewan (Sean Bean) este un agent secret care se ocupă de protecţia unui bărbat pe nume Harry (Sam Douglas). Ewan şi Harry merg la o clădire unde sunt urmăriţi de doi terorişti, Ash (Abhin Galeya) şi Paul (Tariq Jordan). Ash pătrunde în clădire şi îl împuşcă de câteva ori pe Ewan. Se pare că Harry are în posesie nişte explozibil Semtex pe care şi-l doreşte Ash pentru un atentat sinucigaş. În cele din urmă, teroristul reuşeşte să pună mâna pe explozibili şi să plece de acolo. Paul concepe o vestă care conţine bomba şi o oferă unuia dintre asociaţii lor, Adel (Shane Zaza).

Adel se duce într-un restaurant popular unde detonează bomba la oră de vârf. Mai târziu se descoperă că la acea oră avea loc o întrunire importantă a unei organizaţii numite drept „comitetul 2004”, ce are interese energetice în Orientul Mijlociu. Ewan merge la serviciu, iar şeful său, Scott (James Fox), directorul Serviciilor Secrete, îl concediază deoarece a pierdut Semtexul. Cu toate acestea, Charlotte (Charlotte Rampling), cel mai apropiat superior al său, îl introduce într-o misiune neoficială de-a găsi celula teroristă care a conceput bomba. Lui i se permite să folosească orice mijloace posibile pentru a împiedica alte eventuale atacuri şi trebuie să nu iasă în evidenţă.

El primeşte ca partener un agent începător al Serviciilor Secrete pe nume Mark (Tom Burke). Ewan suspectează că o prostituată pe nume Rena (Shivani Ghai), cu care a făcut sex Harry în ziua când a murit, i-a sabotat arma lui Harry. Cei doi merg la prostituată pentru a o interoga şi aceasta recunoaşte că a fost forţată de Paul să facă acest lucru. Pentru a se revanşa, Ewan îi cere să-i conducă la casa lui Paul sub pretextul că are nevoie de bani şi, astfel, îşi oferă serviciile.

Film Online Cleanskin subtitrat in limba Romana