Film online: Clash of the Titans - Infruntarea titanilor (2010)


Clash of the Titans - Infruntarea titanilor0 film online subtitrat
6.6/10 (190512)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2010
Clash of the Titans film online subtitrat in roameste.

Clash of the Titans 2010 (Înfruntarea Titanilor), film online HD, subtitrat în Română

În vremurile antice, după ce şi-au învins predecesorii, Titanii, Zeii şi-au împărţit Universul; Zeus (Liam Neeson) a luat cerurile, Poseidon (Danny Huston) a luat apele, iar Hades (Ralph Fiennes), păcălit de Zeus, a fost trimis în Lumea de Dincolo. Zeii au creeat apoi muritorii, a căror credinţă în ei şi rugăciunile le asigură lor nemurirea. Pe măsură ce a trecut timpul, muritorii au început să îşi piardă credinţa şi curând chiar să li se împotrivească, ceea ce i-a înfuriat pe Olimpieni. Un pescar pe nume Sypros descoperă un coşciug plutind pe mare, iar în el se află un bebeluş, Perseu, şi mama lui moartă, Danae. Sypros hotărăşte să-l ia pe micuţ pentru a-l creşte ca şi cum ar fi propriul său fiu.

Peste mulţi ani, când Perseu (Sam Worthington) şi familia lui pescuiau pe mare, ei văd soldaţii din oraşul Argos distrugând o statuie de-a lui Zeus. Zeii, înfuriaţi de această profanare, eliberează creaturile răzbunătoare pentru a-i ataca pe soldaţi şi distrug barca în care se află Perseu împreună cu familia lui, el fiind singurul supravieţuitor. Perseu este găsit de un grup de soldaţi şi adus în faţa regelui Cepheus (Vincent Regan) şi reginei Cassiopeia (Polly Walker), care sărbătoresc campania împotriva zeilor. Regina îşi compară fiica, Andromeda (Alexa Davalos), cu zeii şi se laudă că este mai frumoasă chiar şi decât Afrodita.

Bucuria este întreruptă brusc de sosirea lui Hades, care a primit mână liberă din partea lui Zeus să-i pedepsească pe muritori din cauza sfidării lor. Hades ameninţă că-l va elibera pe monstrul Kraken pentru a distruge oraşul Argos dacă Andromeda nu va fi oferită drept ofrandă. Înainte de-a pleca, el dezvăluie faptul că Perseu este pe jumătate zeu, fiind fiul lui Zeus. Perseu o întâlneşte apoi pe Io (Gemma Arterton), care-i confirmă originile şi îi spune că ea i-a vegheat întreaga viaţă pentru a-l proteja deoarece el este singurul care-i poate învinge pe zei.

Film Online Clash of the Titans - Infruntarea titanilor subtitrat in limba Romana