Film online: Cinderella Man - Renăscut din cenuşă (2005)


Cinderella Man - Renăscut din cenuşă0 film online subtitrat
8.3/10 (823)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2005
Cinderella Man film online subtitrat in roameste.

Cinderella Man 2005 (Renăscut din cenuşă), film online DVDRip, subtitrat în Română

James J. Braddock (Russell Crowe) este un boxer irlandezo-american din New Jersey, fost pretendent la centura mondială, ce este forţat să renunţe la box după ce îşi rupe mâna în ring. Acest lucru este şi o uşurare, dar şi o povară pe umerii soţiei sale, Mae (Renée Zellweger): deşi este mulţumită că nu mai trebuie să participe la meseria violentă pe care şi-a ales-o soţul ei, ea este conştientă de faptul că dacă el nu mai boxează veniturile lor financiare vor fi reduse drastic şi le va fi dificil să supravieţuiască. Atunci când Statele Unite intră în Marea Recesiune, Braddock este nevoit să facă muncă de necalificat, încărcând şi descărcând diverse lucruri pentru a asigura traiul familiei sale, în ciuda problemelor sale de la mână.

Din păcate pentru el, munca sa este una de zilier şi nu are mereu câte ceva de făcut. După ce un boxer anulează în ultima clipă meciul pe care trebuia să-l dispute împotriva celui de-al doilea pretendent la titlul mondial, Corn Griffin (Paul Giamatti), fostul manager al lui Braddock şi prieten vechi, Joe Gould, îi oferă şansa de-a reveni în box doar pentru această luptă cu ocazia căreia să şi câştige ceva bani. Braddock n-are prea multe variante la dispoziţie aşa că acceptă propunerea şi uimeşte lumea boxului, fani şi experţi de-o potivă, făcându-l pe Griffin KO încă din runda a 3-a.

El crede că din cauza problemei pe care o are la mâna dreaptă a devenit mai eficient cu mâna stângă şi, astfel, i-au sporit abilităţile în ring. În ciuda protestelor soţiei sale, Braddock îi spune lui Gould că doreşte să se întoarcă în ring. Lui Mae nu îi convine că Gould doreşte să profite de greutăţile prin care trece soţul ei pentru a-l convinge să revină în ring şi a face bani de pe urma sa.

Film Online Cinderella Man - Renăscut din cenuşă subtitrat in limba Romana