Film online: Christmas with the Kranks - Crăciunul cu familia Krank (2004)


Christmas with the Kranks - Crăciunul cu familia Krank0 film online subtitrat
5.8/10 (247)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2004
Christmas with the Kranks film online subtitrat in roameste. Christmas with the Kranks este o comedie aparuta in 2004.

Christmas with the Kranks 2004 (Crăciunul cu familia Krank), film online DVDRip, subtitrat în Română

După ce Luther Krank (Tim Allen) şi Nora Krank (Jamie Lee Curtis) îşi văd fiica, Blair (Julie Gonzalo), alăturându-se Corpului Păcii şi plecând în Peru în duminica de după Ziua Recunoştinţei, sindromul casei goale îşi face imediat apariţia. Luther calculează că anul trecut au cheltuit cu ocazia sărbătorilor suma de 6.132 de dolari şi, nedorind să mai sărbătorească ziua de Crăciun fără fiica lor, el sugerează ca banii pe care i-ar fi cheltuit pe decoraţiuni, cadouri şi alte lucruri specifice, să-i folosească pentru a merge împreună într-o croazieră în Caraibe. Sceptică la început, Nora acceptă cu condiţia ca donaţia către biserică şi spitalul de copii să fie efectuată în continuare.

Cei doi sunt uimiţi să descopere că sunt stigmatizaţi din cauza acestei decizii. Colaboratorii lui Luther consideră că a devenit un fel de Ebenezer Scrooge atunci când trimite scrisori către toţi angajaţii lui în care-şi exprimă boicotarea Crăciunului, papetarul local este deranjat că aceştia nu vor mai comanda de la el felicitări de Crăciun şi invitaţii la petrecerea din Ajunul Crăciunului, trupele de cercetaşi sunt supăraţi şi furioşi că nu le mai cumpără brad de Crăciun, pierzând astfel bani pe care doreau să-i folosească pentru o tabără, iar poliţia este uimită să descopere că nu vor mai cumpăra calendarul de la ei.

Cei mai vocali contestatari ai lor sunt vecinii Vic Frohmeyer (Dan Aykroyd) şi Walt Scheel (M. Emmet Walsh). Vic, care este liderul neales al străzii, organizează o campanie prin care să-i oblige pe cei doi să-şi decoreze casa pentru ca Hemlock Street să nu-şi piardă râvnitul de cele mai frumoase decoraţiuni. Walt pare să nu-l placă pe Luther, astfel că eforturile sale de-ai pune beţe-n roate sunt pur personale. Copiii din cartier şi restul vecinilor îi bat la cap constant pentru a-i face să reînvie spiritul Crăciunului, dar cei doi sunt de neclintit.

Film Online Christmas with the Kranks - Crăciunul cu familia Krank subtitrat in limba Romana