Film online: Chloe (2009)


Chloe0 film online subtitrat
6.8/10 (44426)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2009
Chloe film online subtitrat in roameste.

Chloe 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

Atenție! Descrierea conține spoilere!

Filmul începe cu Chloe (Amanda Seyfried) îmbrăcându-se şi într-o naraţiune ea povesteşte despre meseria ei de escortă. Catherine (Julianne Moore) este ginecolog, iar soţul ei, David (Liam Neeson), profesor de liceu. Chatherine suspectează că David are o relaţie amoroasă cu una dintre studentele sale după ce vede o poză pe telefon cu el şi o fată. După serviciu, Catherine opreşte în locul unde Chloe îşi aşteaptă clienţii, iar aceasta îi spune că de obicei nu-şi oferă serviciile femeilor. Ea spune că nu doreşte serviciile pentru ea ci pentru a-i testa fidelitatea soţului. A doua seară, Catherine şi Chloe se întâlnesc, iar cea din urmă spune că David a întrebat-o dacă o poate săruta, iar ea a fost de acord.

Furioasă, Catherine îi spune lui Chloe că nu i-a cerut să se implice fizic cu David. Cu toate acestea, ea insistă să-l mai întâlnească o dată. De-a lungul următoarelor câteva nopţi, cele două femei se întâlnesc de mai multe ori, iar Chloe îi povesteşte în detaliu întâlnirile pe care le-a avut cu David, lucru care o incită pe Catherine şi în timpul unei întâlniri este sărutată de Chloe. Surprinsă de acest gest, Catherine se ridică brusc şi pleacă. Mai târziu, ea se întâlneşte din nou cu Chloe la un hotel unde îi cere să-i arate cum o atinge David iar apoi fac sex.

Când ajunge acasă mai târziu decât de obicei, David o întreabă dacă i-a fost necredincioasă. Catherine îi răspunde că şi ea crede că el a înşelat-o, ceea ce duce la o ceartă în timpul căreia David susţine cu vehemenţă că nu are nicio aventură. Cearta le este întreruptă de fiul lor, Michael (Max Thieriot), şi nu ajung la nicio concluzie. După amiaza următoare, Catherine se întâlneşte cu Chole şi întrerupe relaţia lor. Apoi, seara, o sună pentru a-i cere să se întâlnească şi îl ia cu ea pe David pentru a îi pune faţă-n faţă şi a afla care a înşelat pe cine.

Film Online Chloe subtitrat in limba Romana