Film online: Charlotte's Web - Reţeaua Miraculoasă (2006)


Charlotte's Web - Reţeaua Miraculoasă0 film online subtitrat
7.0/10 (279)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2006
Charlotte's Web film online subtitrat in roameste. Charlotte's Web este o comedie aparuta in 2006.

In Charlotte's Web - Reteaua miraculoasa, un porcusor descopera ca in lume cea mai importanta este prietenia. Cand tanara Fern (Dakota Fanning) il salveaza pe porcusorul Wilbur, cand acesta e cat pe ce sa fie sacrificat, acesta devine noul locuitor al fermei. Wilbur este plin de viata si copilaros, ceea ce face ca celelalte animale sa-l considere naiv, dar pentru Charlotte, un paianjen ce traieste agatat de tavan, el reprezinta sansa de a-si putea face un prieten. Prietenia lor în plina dezvotare se arata a fi una trainica, atunci cand celelalte animale dezvaluie faptul ca zilele porcusorului sunt numarate. Pare ca doar un miracol ar putea salva viata lui Wilbur, dar Charlotte depune orice efort, ajutadu-l pe Wilbur sa faca mai multe miscari neobisnuite pentru un porcusor cu ajutorul panzei ei, pentru a-l convinge pe fermier ca Wilbur nu este un porc oarecare si ca merita sa fie salvat.
Filmul este o adaptare a cartii de succes pentru copii "Miracolul prieteniei", scrisa de E.B. White, una dintre cele mai îndragite povesti ale tuturor timpurilor, o poveste despre prietenie si sacrificiu.
Dakota Fanning interpreteaza in acest film personajul Fern Arable, prima care il intalneste pe umilul si minunatul porcusor plin de viata. Julia Roberts este vocea paianjenului Charlotte, care devine cee mai buna prietena a lui Wilbur si salvatoarea acestuia. Vocile personajelor din "Charlotte's Web" sunt imprumutate de catre mai multi actori, astfel: Steve Buscemi este vocea diabolicului sobolan al fermei, Templeton; Oprah Winfrey este Gussy, gasca fermei; Cedric the Entertainer este Golly, gansacul lui Gussy; John Cleese este Samuel, o oaie autoritara; Robert Redford este Ike, un cal alergic la paianjeni; Kathy Bates si Reba McEntire sunt doua vaci sarcastice, Bitsy si Betsy; iar Thomas Haden Church si Andre Benjamin sunt doua ciori mai proaste, Brooks si Elwyn.
De la publicarea sa în 1952, "Charlotte's Web", scrisa de mult premiatul autor E.B. White si ilustrata de Garth Williams, s-a vândut în peste 45 de milioane de copii în întreaga lume si a fost tradusa în 23 de limbi. Charlotte's Web, care este publicata de HarperCollins, se alatura cartilor de succes ale lui White, Trumpet of the Swan si Stuart Little, ca fiind una dintre cele mai îndragite carti pentru copii ale tuturor timpurilor.
"Toate cele trei carti poarta semnatura spiritului inteligent al lui E.B. White", spune producatorul Jordan Kerner. Aceste carti sunt inspirate pe deplin cu tot ce e mai bun din cultura americana. White este un rege al cuvintelor.
Paramount Pictures si Walden Media prezinta o productie Kerner Entertainment Company/Nickelodeon Movies, Charlotte's Web (Reteaua Miraculoasa). Regizat de Gary Winick, scenariul filmului este scris de Susannah Grant si Karey Kirkpatrick, pe baza cartii scrise de E.B. White. Filmul este produs de Jordan Kerner, împreuna cu producatorii executivi Edgar Bronfman, Sr., Julia Pistor, Bernie Williams, si Paul Neesan.

Film Online Charlotte's Web - Reţeaua Miraculoasă subtitrat in limba Romana