Film online: Charlie St. Cloud (2010)


Charlie St. Cloud0 film online subtitrat
7.2/10 (982)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2010
Charlie St. Cloud film online subtitrat in roameste.

Charlie St. Cloud 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Charlie St. Cloud (Zac Efron) este un marinar care câştigă o întrecere profesionistă de bărci cu pânze împreună cu fratele său mai mic, Sam (Charlie Tahan). El primeşte apoi pe neaşteptate o bursă şcolară la Universitatea Stanford. Charlie absolvă liceul Winslow şi după ce se întoarce acasă de la ceremonia de absolvire el îi promite lui Sam că se vor juca baseball împreună în fiecare zi până când va fi să plece la Stanford. Acest lucru se va petrece în fiecare zi, la apusul soarelui, atunci când tunurile ceremoniale de la „Bailey’s Yacht Club” vor răsuna. Mai târziu în acea noapte, Charlie ar fi trebuit să meargă la o petrecere împreună cu prietenii săi, dar mama lui, Claire (Kim Basinger), îl pune să aibă grijă de Sam în timp cea ea face ore suplimentare la serviciu.

Când Sam se uită la televizor, Charlie încearcă să se strecoare afară pentru a merge la petrecere, dar este prins de Sam atunci când aprinde farurile maşinii. El îi cere lui Charlie să-l ducă la prietenul său Tommy pentru a se uita la un meci de baseball. La început, Charlie nu prea doreşte să facă asta, dar cedează insistenţelor şi acceptă să-l ducă. Pe drum, cei doi discută despre plecarea lui Charlie şi încep să se hârjonească până când sunt implicaţi într-un grav accident la o intersecţie.

În întuneric, în cadrul unei experienţe extracorporale, Charlie îl îmbrăţişează pe grav rănitul Sam şi încearcă să-l reasigure că totul va fi în regulă. Ştiind că rănile îi sunt fatale, Sam îl roagă pe Charlie să nu-l mai lase niciodată singur. Exact în clipa când Charlie promite că vor fi mereu împreună, un paramedic pe nume Florio Ferrente (Ray Liotta) îl resuscitează pe Charlie, care este îngrozit când realizează că Sam a murit în braţele sale din cauza rănilor. După înmormântare, Charlie, devastat de pierderea fratelui său, aleargă prin pădurea din apropiere pentru a se descărca, iar acolo descoperă spiritul lui Sam şi îşi dă seama că poate interacţiona cu el.

Film Online Charlie St. Cloud subtitrat in limba Romana