Film online: Charlie Countryman (2013)


Charlie Countryman0 film online subtitrat
6.3/10 (235)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Charlie Countryman film online subtitrat in roameste. Charlie Countryman este o comedie aparuta in 2013.

Charlie Countryman 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

The Necessary Death of Charlie Countryman este o comedie romantică şi acţiune regizată de Fredrik Bond după un scenariu scris de Matt Drake. Filmările acestui film au avut loc în diferite locaţii din România, iar o parte bună din acţiune se desfăşoară la noi, în Bucureşti. Distribuţia este asigurată, printre alţii, de Shia LaBeouf (seria Transformers), Rupert Grint (Harry Potter), Evan Rachel Wood (The Ides of March), Mads Mikkelsen (Clash of the Titans) şi Til Schweiger (This Means War). Filmul a avut premiera restrânsă în 21 ianuarie, la Festivalul de Film Sundance, iar în cinematografele din Statele Unite a ajuns pe data de 15 noiembrie.

Când răposata lui mamă îi apare în vis şi îi spune să meargă la Bucureşti, Charlie imediat se îmbarcă într-un avion cu direcţia România şi traversează Atlanticul doar pentru că aşa i s-a arătat în acea viziune. Numai că între timp se întâlneşte cu un alt pasager şi va avea de îndeplinit o nouă promisiune. Charlie face acest lucru şi se îndrăgosteşte până peste cap de o cântăreaţă româncă superbă pe nume Gabi. Totuşi, Charlie ajuns „prea târziu”, deoarece Gabi este deja căsătorită cu Nigel, un gangster periculos şi instabil psihic ce nu are nicio intenţie să renunţe la ea în favoarea lui.

„Înarmat” doar cu farmecul său naiv şi hotărât s-o protejeze, Charlie ajunge într-o halucinantă lume interlopă din România, plină de violenţă şi, destul de ciudat, dragoste. El îndură bătaie după bătaie doar pentru a o proteja cu orice scop pe Gabi. Într-un final, faptele sale eroice creează o asemenea „mizerie” încât nu mai poate ieşi din ea decât printr-un singur mod – pentru a-şi salva fata visurilor sale, Charlie trebuie să moară!

Film Online Charlie Countryman subtitrat in limba Romana