Film online: Changing Lanes - Miscari periculoase (2002)


Changing Lanes - Miscari periculoase0 film online subtitrat
6.6/10 (137)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2002
Changing Lanes film online subtitrat in roameste. O MISCARE GRESITA ATRAGE O ALTA.
Un blocaj rutier la o ora de varf, pe o strada din New York este ceva normal si nu ar avea cum sa declanseze o reactie in lant care sa duca la distrugerea a doua vieti omenesti. Dar in aceasta zi, la aceasta ora, o ciocnire minora va transforma doi straini in dusmani de moarte.
Modalitatile lor de a se distruge unul pe celalalt difera, dar scopul lor este unul comun: fiecare va incerca in mod sistematic sa distruga viata celuilalt intr-un efort disperat de a recastiga ceva pierdut.
Intarziind la tribunal, puternicul avocat Gavin Banek (Ben Affleck) se strecoara prin traficul aglomerat. Pe o banda diferita se afla Doyle Gibson (Samuel L. Jackson), un tata a carui sansa de a-si vedea copii depinde de decizia unui judecator care are de rezolvat multe cazuri si nu are deloc timp de pierdut. Aparent, Banek si Gibson sunt doi oameni foarte diferiti: unul lupta sa ajunga in varful carirei sale; celalalt se chinuie cu disperare sa iasa dintr-o prapastie. Dar un accident neinsemnat ii va conduce pe cei doi catre drumul auto-distrugerii, dovedind ca furia este mai presus de orice atunci cand oamenii se transforma in adevarate bestii.
Paramount Pictures prezinta Changing Lanes, o productie semnata Scott Rudin. Filmul este regizat de Roger Michell, avandu-i in distributie pe Ben Affleck, Samuel L. Jackson, Toni Colette, Sydney Pollack, William Hurt si Amanda Peet si ca producator pe Scott Rudin. Scenariul le apartine lui Chap Taylor si Michael Tolkin. Ron Bozman si Adam Schroeder sunt producatori executivi iar Scott Aversano este co-producator.

Film Online Changing Lanes - Miscari periculoase subtitrat in limba Romana