Film online: Changeling - Schimbul (2008)


Changeling - Schimbul0 film online subtitrat
8.2/10 (1194)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2008
Changeling film online subtitrat in roameste.

Changeling – Schimbul 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1920, Los Angeles, Christine Collins (Angelina Jolie), o mamă care-şi creşte singură copilul, se întoarce acasă târziu de la muncă şi descoperă că băiatul ei de nouă ani, Walter (Gattlin Griffith, lipseşte. Pastorul Gustav Briegleb (John Malkovich) face publică această situaţie grea prin care trece Christine şi porneşte un atac virulent împotriva Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD), pe care-l acuză de incompetenţă, corupţie şi acţiuni represive puse în practică de a sa „Gun Squad”, condusă de James E. Davis (Colm Feore). După câteva luni de la dispariţia lui Walter, LAPD o informează pe Christine că micuţul a fost găsit în viaţă.

Crezând că publicitatea pozitivă va şterge cu buretele criticile primite în ultima vreme, LAPD organizează o reuniune publică între băiat şi mama lui. Deşi „Walter” (Devon Conti) susţine că el este fiul lui Christine, ea spune că nu este adevărat. Căpitanul J. J. Jones (Donovan), şeful Direcţiei Juvenilă din cadrul LAPD, insistă asupra femeii că băiatul este fiul ei şi o presează să-l ia acasă pentru o vreme „ca să se convingă.” După ce Christine îi explică lui Jones ca sunt discrepanţe fizice între „Walter” şi baiatul ei, Jones stabileşte o întâlnire între ea şi un doctor.

Doctorul îi spune că acest băiat este mai scund decât era băiatul ei înainte de a fi răpit, iar profesorul şi stomatologul lui Walter îi dă lui Christine o hârtie semnată prin care confirmă faptul că acel băieţel este un impostor. Christine, având toate aceste date la mână, hotărăşte să facă publică toată povestea prin intermediul presei; din cauza acestui lucru, Jones o trimite pe Christine la spitalul de psihiatrie din Los Angeles, acuzând-o că are probleme la mansardă. Acolo, ea se împrieteneşte cu Carol Dexter (Amy Ryan), iar aceasta îi spune că nu este singura care a fost trimisă în acest spital după ce a pus la îndoială autoritatea poliţiei.

Film Online Changeling - Schimbul subtitrat in limba Romana