Film online: Carrie (2013)


Carrie0 film online subtitrat
6.5/10 (856)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Carrie film online subtitrat in roameste. Carrie este o de groaza aparuta in 2013.

Carrie 2013, film online NESUBTITRAT în Română

Carrie White (Chloë Grace Moretz) este o adolescentă care mai are doar trei luni până termină liceul. Într-o zi, în timp ce făcea duş după ora de sport, Carrie are primul ei ciclu menstrual. Neştiind nimic despre acest lucru, ea crede că sângerează până la moarte. Celelalte fete fac mişto de ea, iar una dintre fete, Chris Hargensen (Portia Doubleday), care o hărţuieşte de multă vreme pe Carrie, filmează evenimentul şi urcă filmuleţul pe YouTube. Profesoara de sport, Rita Desjardin (Judy Greer), o consolează pe Carrie şi o ia în biroul ei. Mama religioasă până la extrem, Margaret (Julianne Moore), este chemată pentru a o lua acasă pe Carrie mai devreme.

Considerând ciclul lui Carrie drept un „păcat”, Margaret o încuie în „dulapul de rugăciune”. În timp ce Carrie ţipă să fie lăsată să iasă, ea face o crăpătură în uşă. Atât Margaret cât şi Carrie sunt surprinse de acest lucru, iar fata îşi dă seama că are puteri telekinetice. A doua zi, profesoara Desjardin le informează pe fetele care şi-au bătut joc de Carrie că vor fi in detenţie pentru tot restul săptămânii. Când Chris îi spune că nu va rămâne după cursuri, Desjardin îi spune că dacă nu se va supune va fi suspendat pentru trei zile şi i se va interzice participarea la bal.

Carrie caută informaţii despre telekineză şi învaţă cum să-şi controleze abilităţile. Sue Snell (Gabriella Wilde), una dintre fetele populare care au luat parte la bătaia de joc a lui Carrie la duşuri, se simte prost pentru ce a făcut şi încearcă să se revanşeze convingându-l pe atletul Tommy Ross (Ansel Elgort) să o invite la bal. La început suspicioasă, Carrie acceptă invitaţia şi îi spune mamei sale despre acest lucru, dar ea nu doreşte s-o lase să meargă. În timp ce o imploră s-o lase, Carrie îşi manifestă puterile telekinetice, iar Margaret crede că a fost posedată de diavol, agravând şi mai tare situaţia.

Film Online Carrie subtitrat in limba Romana