Film online: Captain Phillips - Capitanul Phillips (2013)


Captain Phillips - Capitanul Phillips0 film online subtitrat
8.4/10 (245)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Captain Phillips film online subtitrat in roameste.

Captain Phillips 2013 (Căpitanul Phillips), film online NESUBTITRAT în Română

Captain Phillips este un film ce prezintă evenimentele reale petrecute în anul 2009, când un grup de piraţi somalezi au deturnat un cargobot american şi l-au capturat pe căpitan. După evenimentele de atunci, Richard Phillips a scris o carte despre acest lucru, intitulată A Captain’s Duty: Somali Pirates, Navy SEALs, and Dangerous Days at Sea, din care s-au şi inspirat scenaristul Billy Ray şi regizorul Paul Greengrass. Deşi a fost primit foarte bine de public şi criticii de film, membrii reali ai echipajului i-au acuzat pe cei care au făcut filmul că nu au relatat corect ceea ce s-a petrecut atunci şi că Richard Phillips nu este nici pe departe un erou.

Sinopsis: Richard Phillips (Tom Hanks) preia comanda cargobotului MV Maersk Alabama în portul din Oman având ordine să navigheze prin golful Aden către Mombasa. Conştient de activitatea intensă a piraţilor pe coasta somaleză, el ordonă să se ia măsuri de precauţie la bordul navei. În timpul unei simulări, Phillips îşi dă seama că e posibil să fie atacaţi de piraţii somalezi în două schifuri, dar reuşeşte să-i îndepărteze pe aceştia. Patru piraţi se întorc în ziua următoare, conduşi de Abduwali Muse (Barkhad Abdi), într-un schif mai rapid. În ciuda eforturilor lui Phillips şi echipajului său, piraţii izbutesc să urge la bord şi să preia controlul asupra Maersk Alabama, capturându-l pe căpitan în timp ce majoritatea echipajului se ascunde în camera motoarelor navei.

Muse, care urmează ordinele unui lider local, speră la o recompensă generoasă în schimbul predării echipajului şi navei. Muse încearcă să aducă Maersk Alabama la docuri, dar echipajul reuşeşte să-i dejoace planurile şi taie atât energia motoarelor cât şi pe cea de urgenţă. De asemenea, reuşesc să-l captureze pe liderul piraţilor. Negociind cu piraţii rămaşi, un membru al echipajului doreşte să cadă la înţelegere şi să-l ofere pe Muse în schimbul Căpitanului Phillips.

Film Online Captain Phillips - Capitanul Phillips subtitrat in limba Romana