Film online: Ca$h - Banii (2010)


Ca$h - Banii0 film online subtitrat
6.4/10 (65)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2010
Ca$h film online subtitrat in roameste. Ca$h este o comedie aparuta in 2010.

Cash – Ca$h 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Atunci când o valiză este aruncată dintr-o maşină ce este implicată într-o urmărire şi aterizează din întâmplare pe maşina lui, spărgându-i parbrizul, Sam Phelan (Chris Hemsworth) îşi blesteamă norocul. Dar după ce deschide valiza respectivă, Sam descoperă că aceasta este plină de bani. Când ajunge acasă cu grămada de bani, Sam îşi convinge soţia, Leslie (Victoria Profeta), să nu anunţe poliţia în legătură cu această situaţie şi să folosească acei bani. Între timp, Pyke Kubic (Sean Bean) îşi vizitează fratele geamăn ce se află în închisoare, Reese (tot Bean), şi îi spune că a fost nevoit să arunce acea valiză cu jumătate de milion de dolari deoarece a fost urmărit de către poliţie. Pyke hotărăşte apoi să meargă pentru a căuta şi recupera fiecare cent din acei bani. De reţinut: FIECARE CENT.

După ce Pyke dă de urma celor doi soţi şi le cere banii înapoi, aceştia îi returnează tot ce le-a mai rămas după ce au cheltuit pe diverse chestii precum maşină nouă, mobilă sau alte cheltuieli curente. Totuşi, aşa cum am zis mai sus un pic, Pyke nu se mulţumeşte cu atât şi vrea să primească absolut toţi banii, până la ultimul cent. Pentru că nu au de unde să facă rost de suma necesară completării celor 500 de mii de dolari (nici mai mult, dar nici mai puţin), Pyke le sugerează celor doi să jefuiască magazine.

Deşi nu prea vor să facă acest lucru, ei nu au de ales deoarece dacă nu înapoiază toţi banii viaţa le este pusă în real pericol, iar Pyke se mută cu ei în casă până când vor strânge suma exactă. În cele din urmă, Sam şi Leslie încep să jefuiască mici magazine şi strâng sume mici de la fiecare, însă pe parcurs celor doi începe să le placă această „viaţă infracţională” şi adrenalina care vine odată cu ea. După ce jefuiesc mai bine de zece magazine şi încă nu au reuşit să adune suficienţi bani, provocarea cea mare vine atunci când Sam propune să jefuiască o bancă.

Film Online Ca$h - Banii subtitrat in limba Romana