Film online: Braveheart - Inimă neînfricată (1995)


Braveheart - Inimă neînfricată0 film online subtitrat
8.7/10 (1565)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1995
Braveheart film online subtitrat in roameste.

Braveheart – Inimă neînfricată 1995, film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1280, Regele Edward „Longshanks” (Patrick McGoohan) invadează şi cucereşte Scoţia după moartea lui Alexandru III al Scoţiei care nu a lăsat niciun moştenitor la tron. Tânărul William Wallace (James Robinson) este martorul trădării lui Longshanks, tatăl şi fratele lui sunt ucişi, iar el este luat la Roma de către unchiul său Argyle (Brian Cox), care-l creşte şi educă pe mai departe. Ani mai târziu, Longshanks oferă nobililor săi proprietăţi şi privilegii în Scoţia, printre care dreptul de-a se culca cu orice mireasă doreşte în noapte nunţii ei. Când se întoarce acasă, Wallace (Mel Gibson) se îndrăgosteşte de prietena lui din copilărie, Murron MacClannough (Catherine McCormack), şi se căsătoresc în secret pentru a evita ca ea să-şi petreacă noaptea în patul vreunui lord Englez.

Wallace o salvează pe Murron de soldaţii englezi care doreau s-o violeze şi, drept consecinţă, ea este capturată şi executată în public. În răzbunare, Wallace măcelăreşte o întreagă garnizoană englezească. Acest lucru îl înfurie pe Longshanks, care-i ordonă fiului său, Edward II al Angliei (Peter Hanly), să-l oprească pe Wallace prin orice mijloace necesare. Wallace se revoltă împotriva Angliei, iar legenda lui se răspândeşte precum un virus printre clanurile scoţiene, care i se alătură în bătălie. El îşi conduce armata în bătălia de la Stirling, iar apoi asediază oraşul York, ucigându-l pe nepotul lui Longshanks şi trimiţându-i capul acestuia drept „suvenir”.

Wallace caută ajutor din partea lui Robert the Bruce (Angus Macfadyen), fiul nobilului Robert the Elder (Alan Tall) şi un pretendent la coroana Scoţiei. Robert este dominat de tatăl său, care doreşte să-i asigure tronul fiului său abdicând în favoarea englezilor. Îngrijorat de ameninţarea rebeliunii, Longshanks o trimite pe soţia fiului său, Isabella a Franţei (Sophie Marceau), să încerce să negocieze cu Wallace, dar, în realitate, el îşi doreşte ca Wallace s-o ucidă pentru a-l face pe regele Franţei să-i declare război.

Film Online Braveheart - Inimă neînfricată subtitrat in limba Romana