Film online: Boys of Abu Ghraib (2014)


Boys of Abu Ghraib0 film online subtitrat
5.3/10 (1113)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
Boys of Abu Ghraib film online subtitrat in roameste.

Boys of Abu Ghraib 2014, film online HD, subtitrat în Română

Filmul debutează în anul 2003, cu o zi înainte ca soldatul în vârstă de 22 de ani, Jack Farmer (Luke Moran), este trimis în Irak după ce s-a înrolat în armată cu speranţa că va fi o parte a ceva mult mai important decât el însuşi. El şi alte zeci de tineri, ale căror motivaţii variază de la patriotism la promisiunea unei aventuri sau entuziasmul tinereţii, sosesc la Abu Ghraib, un loc aflat la aproximativ 30 de kilometri depărtare de Bagdad.

Închisoarea din Abu Ghraib a fost folosită în trecut de către Saddam Hussein pentru a ţine captivi, a tortura şi a ucide dizidenţii. Căpitanul Hayes (Scott Patterson) îi întâmpină cu un discurs motivaţional despre cum stau ei în prima linie a războiului pentru libertate, însă nu trece mult timp până când tinerii soldaţi entuziaşti realizează că au fost trimişi într-un loc oribil. Acolo nu există generatoare de energie electrică, condiţiile de salubritate sunt dintre cele mai proaste cu putinţă şi nu sunt în linia întâi a nimic.

Situaţia este agravată şi mai mult de faptul că sunt practic izolaţi de orice mijloace de-a rămâne conectaţi cu viaţa lor de civili, familii, prieteni şi aşa mai departe. Acolo nu există telefoane, filme, televizoare sau internet pentru a lua legătura cu cei dragi de acasă. Cam singura lor activitate care să le umple enorm de multul timp liber este de-a ridica greutăţi sau a practica diverse jocuri. Pus în faţa acestui fapt, Jack solicită să fie transferat la închisoarea unde sunt reţinuţi cei mai duri şi mai periculoşi prizonieri, fără să aibă vreun pic de experienţă sau idee despre ce înseamnă asta.

Urmăreşte online filmul Boys of Abu Ghraib 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Film Online Boys of Abu Ghraib subtitrat in limba Romana