Film online: Blow - Visul alb (2001)


Blow - Visul alb0 film online subtitrat
8.0/10 (176492)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2001
Blow film online subtitrat in roameste.

Blow – Visul Alb 2001, film online DVDRip, subtitrat în Română

Pe când George (Jesse James) avea doar zece ani, tatăl lui (Ray Liotta) intră în faliment şi pierde totul, dar încearcă să-l facă să conştientizeze că banii nu sunt importanţi. Ca adult, George (Johnny Depp) se mută în California de Sud cu prietenul lui „Tuna” (Ethan Suplee); ei o cunosc apoi pe Barbara (Franka Potente), o însoţitoare de zbor, care-i prezintă lui Derek Foreal (Paul Reubens), distribuitorul principal. Cu ajutorul lui Derek, George şi Tuna câştigă o mulţime de bani. Kevin Dulli (Max Perlich), un student din Boston, îi vizitează şi le spune despre o piaţă enormă – şi cerere pe măsură – pentru „iarbă” în Boston. Cu ajutorul Barbarei, ei încep să introducă droguri în Boston.

Pe măsură ce cererea creşte, ei hotărăsc să înceapă să cumpere drogurile direct din Mexic, ajutaţi de câţiva lorzi ai drogurilor mexicani de nivel mediu. Doi ani mai târziu, George este prins în Chicago încercând să importe câteva sute de kilograme de marijuana şi primeşte doi ani ani de închisoare. După ce încearcă fără succes să convingă autorităţile de nevinovăţia sa, George trece peste cauţiune pentru a avea grijă de Barbara care suferă de cancer. Ascunzându-se, George îşi vizitează părinţii din New England şi în timp ce discuta cu tatăl lui, mama lui cheamă poliţia pentru a-l aresta.

El primeşte acum 26 de luni într-o închisoare federală din Danbury, Connecticut. Colegul său de celulă, Diego Delgado (Jordi Molla) are legături cu un cartel de cocaină şi îl convinge pe George să-l ajute să intre în afaceri. După ce este eliberat condiţionat, el încalcă regulile şi se duce către Cartagena, Columbia, pentru a se întâlni cu Diego. Ei se întâlnesc apoi cu un ofiţer al cartelului, Cesar Rosa, pentru a negocia termenii unei contrabande de 15 kilograme de droguri pentru a stabili „o legătură de încredere”. Pe măsură ce operaţiunea de contrabandă creşte, Diego este arestat, iar George este nevoit să se descurce singur cu vânzarea a 50 de kilograme de droguri şi colectarea banilor la timp.

Film Online Blow - Visul alb subtitrat in limba Romana