Film online: Black Sea (2014)


Black Sea0 film online subtitrat
7.0/10 (4467)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
Black Sea film online subtitrat in roameste.

Black Sea – Marea Neagră 2014, film online DVDRip, subtitrat în Română

Robinson (Jude Law), un căpitan de submarin veteran, primeşte vestea că va fi lăsat la vatră. El primeşte suma de 8 mii de lire sterline drept compensaţie pentru serviciile oferite şi i se cere să îşi elibereze biroul. Mai târziu, pe când se afla la o băută cu nişte prieteni, Robinson se întâlneşte cu un alt amic, Kurstin, şi un rus pe nume Blackie (Konstantin Khabensky). Kurstin îi informează pe cei doi despre o sursă sigură de-a face mulţi bani şi a se pune la punct pentru tot restul vieţii lor.

El le povesteşte despre un vas german care transporta o mulţime de lingouri de aur în valoare de foarte multe milioane de dolari şi care s-a scufundat în Marea Neagră, aproape de coasta Georgiei, pe vremea celui de-al Doilea Război Mondial. Mai mult decât atât, el spune că actuala companie a lor a localizat epava, dar nu a reuşit să ajungă acolo pentru a o recupera, astfel că a pus el la cale un plan prin care să ia aurul pentru ei.

După întâlnirea cu Kurstin, Robinson acceptă să se întâlnească şi cu un finanţator necunoscut pe nume Lewis. Acesta acceptă să le finanţeze expediţia în schimbul a 40% din aurul pe care-l vor găsi, iar omul său de încredere, Daniels (Scoot McNairy), să îi însoţească în expediţie. Robinson acceptă înţelegerea şi pleacă la drum. Înainte de-a pleca, totuşi, el se întâlneşte cu un puştan care-l informează despre faptul că amicul lor comun, Kurstin, s-a sinucis. Robinson se hotărăşte să-l ia cu el şi pe puştan, iar tot aurul găsit se va împărţi 50% pentru britanici şi 50% pentru ruşi, dar aproape imediat încep să apară neînţelegerile între cele două grupuri.

Urmăreşte online filmul Black Sea – Marea Neagră 2014, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Film Online Black Sea subtitrat in limba Romana