Film online: Black Christmas - Craciun Negru (2006)


Black Christmas - Craciun Negru0 film online subtitrat
5.6/10 (135)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2006
Black Christmas film online subtitrat in roameste. Black Christmas este o de groaza aparuta in 2006.

Black Christmas 2006 (Crăciun Negru), film online subtitrat în Română

Black Christmas este un film canadiano-american de horror din anul 2006 ce a fost regizat de Glen Morgan şi îi are în rolurile centrale pe Katie Cassidy, Michelle Trachtenberg, Mary Elizabeth Winstead, Oliver Hudson, Lacey Chabert, Kristen Cloke şi Andrea Martin. Filmul se desfăşoară cu câteva zile înainte de Crăciun şi spune povestea mai multor fete care sunt pândite şi ucise de unul dintre foştii locuitori ai casei în care se află ele acum. Acesta este un remake al filmului cu acelaşi titlu din anul 1974.

William Edward „Billy” Lenz, un băiat ce suferă de o boală severă la ficat care i-a îngălbenit pielea, este abuzat constant de către mama lui. După ce l-a ucis pe tatăl lui Billy şi l-a îngropat cu ajutorul iubitului ei, femeia îl încuie pe băiat în pod pentru a-l împiedica să o pârască. Câţiva ani mai târziu, ea încearcă să conceapă un nou copil, dar realizează că noul ei bărbat este impotent, aşa că se duce în pod şi-l violează pe băiatul de 12 ani. Nouă luni mai târziu ia naştere Agnes şi este tratată precum o prinţesă de către femeie.

Când Agnes ajunge să-şi sărbătorească al 8-lea Crăciun, Billy scapă din pod şi o desfigurează pe fetiţă, iar apoi îşi necăjeşte mama spunându-i că „ea e familia mea acum”. El o ucide apoi pe mama sa într-un mod brutal şi este prins de poliţie în timp ce mânca bucăţi din femeie, fiind trimis la un spital de nebuni. 15 ani mai târziu, în Ajunul Crăciunului, Billy evadează din celula în care este ţinut şi se îndreaptă spre fosta lui casă, care acum adăposteşte o frăţie de fete. La Delta Alpha Kappa, Clair (Leela Savasta) este ucisă în dormitorul ei. Între timp, Megan (Jessica Harmon) începe să audă zgomote şi merge în pod pentru a investiga.

Urmăreşte online filmul Black Christmas 2006 (Crăciun Negru), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Film Online Black Christmas - Craciun Negru subtitrat in limba Romana