Film online: Biohazard: Damnation (2012)


Biohazard: Damnation0 film online subtitrat
7.0/10 (18)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2012
Biohazard: Damnation film online subtitrat in roameste. Biohazard: Damnation este o de groaza aparuta in 2012.

"Biohazard: Damnation" este o animaţie ce prezintă o nouă poveste cu zombi care omoară tot ce întâlnesc.

Acţiunea are loc în Republica Slavă. Aceasta este o fostă ţară a blocului comunist care şi-a câştigat independenţa, însă în anii ce au urmat ţara a ajuns într-un dezechilibru total, ceea ce a dus la formarea a două tabere: bogaţii care conduc ţara şi săracii care nu mai au nici un cuvânt de spus.

Sătui de această problemă, săracii s-au revoltat şi au pornit o revoluţie ce s-a transformat rapid într-un război civil. La ceva timp după izbucnirea războiului au apărut zvonuri că în război sunt folosiţi B.O.W., adică nişte fiinţe care sunt setate doar să ucidă. Acesti B.O.W. sunt create de un parazit care se lipeste de sistemul nervos si nu pot fi opriti decat distrugându-li-se creierul.

Leon este un agent secret trimis acolo să descopere ce se întâmplă. La scurt timp după sosirea sa în ţară este capturat de rebeli, care luptau pentru redobândirea ţării de la cei bogaţi, şi ia primul contact cu B.O.W. El se împrieteneşte cu un rebel şi aşa ajunge să lupte pentru iradicarea monştrilor. Ce nu stie Leon este ca ambele tabere doresc folosirea B.O.W. pentru a castiga conducerea tarii si astfel sa-si atinga obiectivele: rebelii doresc o noua conducere in timp ce capitalistii doresc si mai multă putere şi avere.

Film Online Biohazard: Damnation subtitrat in limba Romana