Film online: Battle of the Year: The Dream Team - Batalia anului (2013)


Battle of the Year: The Dream Team - Batalia anului0 film online subtitrat
5.4/10 (69)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Battle of the Year: The Dream Team film online subtitrat in roameste.

Battle of the Year 2013 (Bătălia Anului), film online DVDRip, subtitrat în Română

„Battle of the Year” este precum Jocurile Olimpice în materie de breakdance – o competiţie care se desfăşoară în fiecare an şi care atrage echipe de pe tot globul. Au trecut 15 ani de când America a înregistrat o victorie în această competiţie, iar mogulul din Los Angeles şi fost membru al unei astfel de trupe de dansatori, Dante (Laz Alonso), vrea să readucă ţara sa în prim planul competiţiei şi să întrerupă această secetă de victorii. Pentru a realiza acest lucru pe care şi l-a propus, el cere ajutorul unui prieten de-al lui, fost campion naţional la baschet în calitate de antrenor, Blake (Josh Holloway), pentru a antrena această echipa.

Deşi viaţa lui a luat-o pe o pantă descendentă după ce şi-a pierdut soţia şi copilul într-un accident de maşină, Blake ştie cum este să câştigi şi ştie să inspire această dorinţă şi mentalitate de învingător, tocmai de aceea a fost ales de Dante să antreneze această echipă de dansatori. Dar cum competiţia este foarte aproape, doar câteva săptămâni, ei vor avea nevoie de un mic miracol pentru a câştiga competiţia pentru prima oară după 15 ani. Fără să se lase descurajaţi de aceste perspective, Dante şi Blake se pregătesc pentru a ului juriul cu mişcările lor care vor dovedi că încă n-a murit cultura b-boy.

Filmul este regizat de Benson Lee şi a fost lansat în cinematografe în data de 20 septembrie, 2013. Distribuţia este completată de Chris Brown, Caity Lotz şi Josh Peck. Battle of the Year, care s-a numit iniţial Planet B Boy, este bazat pe documentarul lui Lee despre competiţiile b-boy cu acelaşi nume. Printre cei care au văzut şi notat acest film, românii l-au apreciat destul de mult, notându-l cu 7.3, dar cei din afara ţării noastre nu l-au apreciat deloc, având doar nota 3.7 pe IMDb.

Film Online Battle of the Year: The Dream Team - Batalia anului subtitrat in limba Romana