Film online: Atonement - Remuscare (2007)


Atonement - Remuscare0 film online subtitrat
8.0/10 (1268)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2007
Atonement film online subtitrat in roameste.

Atonement – Remuşcare 2007, film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1935, Briony Tallis (Saoirse Ronan), o fată de 13 ani ce provine dintr-o familie englezească bogată, tocmai ce termină un scenariu de scris. În timp ce Briony încearcă să pună în scenă piesa împreună cu verii ei, se plictisesc şi merg să înoate. Ea rămâne un pic în urma celorlalţi şi vede un moment de tensiune sexuală între sora ei mai mare, Cecilia (Keira Knightley), şi Robbie Turner, fiul unui servitor (James McAvoy), un bărbat pentru care Briony are o pasiune copilărească. Robbie se întoarce acasă şi îi scrie Ceciliei câteva scrisori, inclusiv una explicită şi încărcată de erotism.

Totuşi, chiar dacă a scris aceste scrisori, el nu i le trimite şi le pune deoparte. În drum de-a se alătura familiei Tallis la o petrecere, Robbie îi cere lui Birony să trimită scrisoarea sa, dar îşi dă seama ceva mai târziu că a încurcat scrisorile şi i-a dat din greşeală acea ciornă explicită. Briony citeşte în secret acea scrisoare şi este, în acelaşi timp, dezgustată, dar şi geloasă. În acea seară, Cecilia şi Robbie se întâlnesc în bibliotecă, acolo unde fac dragoste şi îşi mărturisesc dragostea unul faţă de celălalt. În timp ce fac dragoste, ei sunt urmăriţi prin uşa intredeschisă de Briony, iar emoţiile ei confuze faţă de Robbie sunt sporite.

La cină se descoperă că verii gemeni au fugit. Briony se duce de una singură pentru a-i căuta în pădure şi dă peste un bărbat care fuge de la locul aparentului viol al verisoarei sale Lola (Juno Temple). Lola susţine că nu ştie cine este cel care a atacat-o, dar din cauza frustrărilor şi resentimentelor, Briony spune tuturor, inclusiv poliţiei, că cel care a atacat-o şi violat-o pe Lola a fost Robbie. Ea arată tuturor acea scrisoare şocantă şi toată lumea îi crede povestea, cu excepţia Ceciliei şi mamei lui Robbie.

Film Online Atonement - Remuscare subtitrat in limba Romana