Film online: Assault on Precinct 13 - Asalt asupra sectiei 13 (2005)


Assault on Precinct 13 - Asalt asupra sectiei 130 film online subtitrat
6.8/10 (250)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2005
Assault on Precinct 13 film online subtitrat in roameste. Assault on Precinct 13 este o de groaza aparuta in 2005.

Assault on Precinct 13 2005 (Asalt asupra secţiei 13), film online DVDRip, subtitrat în Română

Cu doar câteva ore înainte de trecerea în noul an, cea mai veche secţie de poliţie din Detroit, Secţia 13, este pe cale să se închidă pentru totdeauna. Doar câţiva ofiţeri se află la datorie în ajunul anului nou, inclusiv Sergentul Jacke Roenick (Ethan Hawke), veteranul Jasper (Brian Dennehy), secretara Iris (Drea de Matteo) şi psihologul Alex (Maria Bello). Roenick este bântuit de o operaţiune sub acoperire din urmă cu opt luni în care şi-au pierdut viaţa doi membri ai echipei sale. Între timp, un mafiot important pe nume Marion Bishop (Laurence Fishburne) este arestat după o confruntare care s-a terminat cu moartea unui ofiţer sub acoperire.

Bishop este pus într-un autobuz al închisorii pentru a fi transferat la penitenciarul de maximă securitate împreună cu alţi trei criminali: Beck (John Leguizamo), Anna (Aisha Hinds) şi Smiley (Ja Rule). Un viscol puternic şi condiţiile de drum precare face ca şoferul autobuzului să facă o escală la Secţia 13, iar deţinuţii să fie închişi acolo până se îmbunătăţeşte vremea. Petrecerea de anul nou a poliţiştilor este întreruptă brusc atunci când îşi fac apariţia câţiva oameni mascaţi şi înarmaţi, iar în urma confruntării unul dintre gardieni este ucis şi celălalt este grav rănit.

Poliţiştii află curând că sunt înconjuraţi de atacatori necunoscuţi şi care se pregătesc pentru un asediu violent asupra secţiei. Telefonul le-a fost tăiat, la fel şi comunicarea prin radio. După ce unul dintre atacatori aruncă o cărămidă în secţie pe care este scris „Bishop”, Jasper crede că aceştia sunt oamenii lui care doresc să-l scoată de acolo. Totuşi, supoziţia lui se dovedeşte a fi falsă atunci când Roenick ucide unul dintre atacatori, în cadrul unui nou atac asupra lor, şi găseşte în buzunarul acestuia o insignă de poliţist. Bishop le spune apoi că atacatorii sunt poliţişti conduşi de coruptul căpitan Marcus Duvall (Gabriel Byrne). În trecut, Duvall şi Bishop erau parteneri de afaceri, dar între timp Duvall s-a lăcomit.

Film Online Assault on Precinct 13 - Asalt asupra sectiei 13 subtitrat in limba Romana