Film online: Anger Management - Al naibii tratament! (2003)


Anger Management - Al naibii tratament!0 film online subtitrat
6.9/10 (1075)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2003
Anger Management film online subtitrat in roameste. Anger Management este o comedie aparuta in 2003.

Anger Management 2003 (Al naibii tratament!), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1978, puştiul Dave Buznik (Jonathan Osser) este pe cale să-şi sărute fata visurilor sale atunci când un mic agresor local, Arnie Shankman (Alan James Morgan), îi trage pantalonii şi lenjeria intimă în jos, făcându-l de râs în faţa tuturor şi lăsându-l cu traume emoţionale. În prezent, Dave (Adam Sandler) locuieşte în New York, lucrând pe postul de secretar pentru Frank (Kurt Fuller), un şef abuziv care îşi asumă deseori meritele pentru munca lui. Problemele sale ajung şi în viaţa privată, deoarece fostul iubit al iubitei sale, Andrew (Allen Covert), încă este foarte bun prieten cu ea şi face mişto de Dave la locul de muncă. În timp ce se află într-o călătorie de afaceri, Dave stă în avion lângă un bărbat pe nume Buddy Rydell (Jack Nicholson).

După o serie de incidente enervante, Dave îşi pierde cumpătul, iar un ofiţer de zbor foloseşte şocuri electrice pentru a-l imobiliza şi a-l aresta, iar după aceea este condamnat să urmeze şedinţe de control al mâniei. Întâmplător, terapeutul se dovedeşte a fi chiar Buddy. Metodele neortodoxe ale lui Buddy îl scot din sărite pe David, iar acesta îi spune că problema lui este furia pasiv-agresivă. După ce Dave se implică într-o bătaie în bar cauzată de un alt pacient de-al lui Buddy, Chuck (John Turturro), Dave este trimis din nou în faţa instanţei acolo unde Buddy intervine pentru a-l apăra, oferindu-se să locuiască împreună cu el şi să petreacă mai mult timp ca parte a unei terapii mai intensive.

Dacă nu se va supune acestei cerinţe, David va fi condamnat la un an de închisoare cu executare. Avându-l pe Buddy coleg de cameră îl irită teribil pe David, lucru care-l face pe Buddy să-i ofere şi mai multe sfaturi terapeutice, învârtindu-se astfel într-un cerc vicios din care se pare că nu mai are cale de scăpare.

Film Online Anger Management - Al naibii tratament! subtitrat in limba Romana