Film online: Anchorman: The Legend Continues (2013)


Anchorman: The Legend Continues0 film online subtitrat
7.0/10 (37985)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Anchorman: The Legend Continues film online subtitrat in roameste. Anchorman: The Legend Continues este o comedie aparuta in 2013.

Anchorman 2: The Legend Continues 2013, filme online subtitrat în Română

La câţiva ani distanţă după evenimentele din Ron Burgundy (Will Ferrell) şi Veronica Corningstone (Christina Applegate) sunt căsătoriţi şi prezintă ştirile împreună pentru o televiziune din New York. Într-o zi, ei sunt abordaţi de Mack Tannen (Harrison Ford), cel mai faimos prezentator al ştirilor de seară din New York. El anunţă că intenţionează să se retragă şi ar vrea s-o promoveze pe Veronica în locul său, făcând-o prima prezentatoare a ştirilor de noapte din istoria televiziunii. Totuşi, Tannen îl concediază pe Ron din cauza prestaţiilor sale îndoielnice pe sticlă. Acest lucru cauzează tensiuni între Ron şi Veronica, acesta devenind gelos pe succesul ei. Ron pleacă de acasă, părăsindu-şi soţia şi copilul de şase ani, Walter (Judah Nelson).

Şase luni mai târziu, Ron este înapoi la San Diego, dar abia poate să ţină de o slujbă din cauza depresiei sale. După ce este concediat de la Sea World şi se gândeşte să se sinucidă, Ron este abordat de un impresar ce lucrează pentru televiziunea GNN, prima televiziune din lume ce difuzează ştiri 24/24. Respectivul doreşte să-l coopteze pe Ron pentru lansarea oficială a televiziunii, iar el acceptă doar cu condiţia de a-i fi adusă fosta echipă, de care a fost despărţit de-a lungul anilor. Champ Kind (David Koechner) a fost concediat de la Canalul 4 şi acum conduce un restaurant.

Brian Fantana (Paul Rudd) este acum un faimos fotograf de pisici, iar despre Brick Tamland (Steve Carell) se ştie că ar fi mort până când reapare brusc la propria înmormântare. Toţi trei acceptă să-l însoţească pe Ron la noua televiziune şi călătoresc toţi spre New York. Din păcate, ei descoperă că se află într-un interval orar târziu în noapte, când lumea nu prea se mai uită la TV, în timp ce rivalul său, Jack Lime (James Marsden) este pus să prezinte în primetime. Jack îl tachinează fără reţinere pe Ron pe această temă, ceea ce îl înfurie pe acesta şi îl provoacă la o întrecere de care face audenţă mai mare.

Film Online Anchorman: The Legend Continues subtitrat in limba Romana