Film online: American Sniper - Lunetistul American (2014)


American Sniper - Lunetistul American0 film online subtitrat
7.9/10 (42217)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
American Sniper film online subtitrat in roameste.

American Sniper 2014 (Lunetistul American), film online HD, subtitrat în Română

American Sniper este un film bazat pe o poveste adevărată care a devenit ceva mai complicată după ce Chris Kyle a lansat pe piaţă cartea care dă şi titlul filmului regizat de Clint Eastwood. Adaptat din acea carte, scenariul este scris de Jason Dean Hall şi povestea începe cu momente din copilăria lui Kyle (Bradley Cooper), continuând ulterior cu anii de maturitate. Un incident din curtea şcolii îl face pe tatăl lui Kyle să le ţină o morală aprinsă lui şi fratelui mai mic.

Totul se schimbă pentru el atunci când hotărăşte să se înroleze în Forţele Speciale, decizie bazată pe o „revelaţie” interesantă. Pe măsură ce-şi dezvoltă un nou scop în viaţă atunci când se află pe terenul de instrucţie, el îşi întâlneşte şi viitoarea soţie, Taya (Sienna Miller). După incidentele de la 11 septembrie, războiul din Irak îl pune pe Kyle la lucru din postura de lunetist, iar filmul prezintă capacităţile sale în această materie ca fiind aproape de perfecţiune – acestea se pare că au fost la fel şi în realitate, Kyle primind titulatura de cel mai bun lunetist din istoria Marinei Americane.

Filmul nu are nimic de spus în privinţa utilităţii sau nu a războiului din Irak, ci îl ia aşa cum este el, iar Kyle e un simplu membru care crede cu tărie că luptă pentru un ideal, dar este şi un tată şi soţ devotat. Problema lui Kyle este că tăria cu care crede în acest război îi afectează relaţia de familie odată ce se întoarce de pe front. Dar până la urmă, anumite incidente îl zdruncină atât de puternic încât ajunge să se gândească de două ori la lucrurile pe care le-a făcut sau urmează să le facă.

Urmăreşte online filmul American Sniper 2014 (Lunetistul American), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Film Online American Sniper - Lunetistul American subtitrat in limba Romana