Film online: American Psycho (2000)


American Psycho0 film online subtitrat
7.6/10 (560)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2000
American Psycho film online subtitrat in roameste. American Psycho este o de groaza aparuta in 2000.

American Psycho 2000 (Psihopatul American), film online DVDRip, subtitrat în Română

Patrick Bateman (Christian Bale) este un bancher bogat ce locuieşte în Manhattan. Viaţa lui se învârte în jurul cinelor la restaurante de fiţe în timp ce menţine aparenţele vii pentru logodnica sa Evelyn (Reese Witherspoon) şi cercul lui de prieteni la fel de bogaţi pe care-i urăşte în marea lor majoritate. Cu toate acestea, el duce şi o viaţă secretă de criminal în serie. După ce este umilit de superioritatea unui coleg de muncă, el ucide un om al străzii şi câinele acestuia pentru a se descărca de furia acumulată. La o petrecere de Crăciun, Bateman face planuri să ia cina cu Paul (Jared Leto), cel care mai devreme l-a confundat cu un anume Marcus. Bateman îl îmbată pe Paul şi îl ademeneşte în apartamentul său.

Ajunşi acolo, Bateman îl omoară pe Paul cu un topor, iar apoi se debarasează de cadavru şi se întoarce la apartamentul lui Paul pentru a ţine situaţia sub control în timp ce restul să aibă impresia că Paul a plecat la Londra. După ce familia acestuia devine suspicioasă în legătură cu dispariţia lui, Bateman este acostat de Donald Kimball (Willem Dafoe), un detectiv în căutarea adevărului în privinţa sa. În ziua următoare, colegul lui, Luis Carruthers (Matt Ross), îşi etalează noua carte de vizită, ceea ce îl duce pe culmile disperării pe Bateman.

El încearcă să-l omoare în toaleta unui restaurant de fiţe, dar nu poate să-l stranguleze. Luis confundă tentativa de crimă cu avansuri sexuale şi îşi declară dragostea faţă de Bateman, care pleacă de acolo panicat. După ce ucide un fotomodel, Bateman îşi invită secretara, Jean (Chloë Sevigny), la cină, sugerându-i să se întâlnească la apartamentul lui după aceea pentru a bea ceva. Când Jean ajunge acolo, Bateman, fără ca ea să ştie, îi ţine un pistol la ceafă în timp ce discută. Totuşi, după ce primeşte un mesaj pe robotul telefonic de la logodnica lui, el decide s-o lase în viaţă pe Jean şi îi cere să plece înainte de-a fi rănită.

Film Online American Psycho subtitrat in limba Romana