Film online: American Gangster - Gangster american (2007)


American Gangster - Gangster american0 film online subtitrat
8.2/10 (263933)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2007
American Gangster film online subtitrat in roameste.

American Gangster 2007 (Gangster American), film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1968, Frank Lucas (Denzel Washington), şoferul de limuzină devenit mâna dreaptă a gangsterului Ellsworth „Bumpy” Johnson (Clarence Williams III), moşteneşte clanul după ce Johnson moare în urma unui atac de cord. Lucas hotărăşte să preia controlul clanului Harlem şi încearcă să schimbe lucrurile. Între timp, detectivul Richie Roberts (Russell Crowe) este urât de colegii de secţie din cauza corectitudinii sale. După ce partenerul său dependent de droguri (John Ortiz) moare din cauza unei supradoze cu un drog relativ uşor numit „Blue Magic”, Căpitanul Lou Toback (Ted Levine) îl oferă lui Roberts sarcina de-a anihila un furnizor de droguri.

Blue Magic este furnizată de Lucas, care a hotărât să-şi cumpere drogurile direct de la producătorii din Tailanda şi pe care le introduce în America prin intermediul celor care se întorc din Războiul din Vietnam. Acest lucru îi permite lui Lucas să ofere un produs de-o mai mare calitate la un preţ mai scăzut decât rivalii săi, iar apoi îşi creează un adevărat monopol în zona New York-ului. Cu acest monopol, Lucas îşi creşte averea considerabil şi cumpără câteva cluburi de noapte pentru a-şi extinde afacerile şi a controla cazinourile şi prostituţia. Fraţii lui sunt luaţi drept „locotenenţi” în traficul de droguri.

În această ascensiune a sa de-a deveni cel mai mare lider de clan şi cel mai mare furnizor de droguri, Lucas o întâlneşte şi se îndrăgosteşte de Eva (Lymari Nadal), o regină a frumuseţii portoricană. Chiar dacă afacerile sale prosperă, Lucas menţine o aparenţă decentă şi o ţinută adecvată pentru a impune respect şi a nu atrage atenţia poliţiei care încă nu îl cunosc şi se află foarte departe de-a realiza că el este cel care distribuie Blue Magic. El însuşi se ţine departe de tentaţia consumului de droguri deoarece vrea să evite luarea deciziilor importante în timp ce se află sub influenţa stupefiantelor.

Film Online American Gangster - Gangster american subtitrat in limba Romana