Film online: Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked - Alvin si veveritele: Naufragiati (2011)


Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked - Alvin si veveritele: Naufragiati0 film online subtitrat
5.7/10 (419)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2011
Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked film online subtitrat in roameste. Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked este o comedie aparuta in 2011.

Alvin and the Chipmunks 2007 (Alvin şi veveriţele), film online DVDRip, subtitrat în Română

Un copac în care locuiesc veveriţele Alvin, Simon şi Theodore (voci asigurate de Justin Long, Matthew Gray Gubler şi Jesse McCartney) este tăiat şi dus către Los Angeles. Odată ajunşi în L.A., veveriţele noastre îl întâlnesc pe compozitorul Dave Seville (Jason Lee) căruia i-a fost respins cel mai recent cântec al său de directorul executiv al JETT Records, Ian Hawke (David Cross), vechiul său coleg de cameră. Dave a avut cândva o relaţie amoroasă cu vecina lui, Claire Wilson (Cameron Richardson). După ce se furişează la interviul lui Dave, veveriţele se ascund în coşul pe care acesta l-a furat de la unul dintre colegi şi se duc acasă la el.

Odată ajuns acasă, Dave descoperă veveriţele şi îşi pierde cunoştinţa accidental. Când se trezeşte, el încearcă să le alunge din casa lui până ce le aude cântând „Only You (And You Alone)”, compusă cu zeci de ani în urmă de Buck Ram. Dave face apoi o înţelegere cu ele; veveriţele vor cânta melodiile pe care le compune el, iar în schimb vor primi adăpost şi mâncare. De asemenea, el îşi invită fosta şefă, Gail (Jale Lynch) pentru a le asculta. Cu toate astea, lucrurile nu decurg chiar aşa cum şi-ar fi dorit, deoarece prezentarea lui Dave este distrusă după ce veveriţele s-au jucat cu ea şi au colorat-o în toate felurile, cauzându-i scoaterea din afacere.

Când Alvin încearcă să creeze o scenă romantică pentru ca Dave să poată lua cina cu Claire, lucrurile iau o întorsătură ciudată, iar ea îl respinge după ce află despre veveriţe. Pentru a se revanşa faţă de el, veveriţele merg la Ian pentru a înregistra o piesă şi a obţine un contract. De îndată ce veveriţele cântă o piesă compusă de Dave, Ian imediat îi cooptează şi îl reangajează pe Dave în ziua următoare. După câteva piese lansate, veveriţele devin foarte populare în întreaga lume, iar Ian încearcă să profite de ele şi le bagă în cap ideea că Dave le trage înapoi.

Film Online Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked - Alvin si veveritele: Naufragiati subtitrat in limba Romana