Film online: Adore - Two Mothers (2013)


Adore - Two Mothers0 film online subtitrat
6.1/10 (231)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Adore film online subtitrat in roameste.

Adore - Two Mothers/Perfect Mothers 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

În Noul Wales de Sud, Australia, două fete, Roz (Robin Wright) şi Lil (Naomi Watts), cresc împreună şi sunt cele mai bune prietene de când se ştiu. Ani mai târziu, ambele au trecut în partea adulţilor, iar soţul lui Lil, Theo, moare într-un accident de măşină, lăsând-o pe ea să crească băieţelul, Ian (Xavier Samuel), pe care îl au împreună. Roz este şi ea căsătorită cu un profesor de actorie pe nume Harold (Ben Mendelsohn). Harold şi Roz au, de asemenea, un băieţel pe nume Tom (James Frecheville). Cele două îşi încurajează copiii să devină prieteni şi mai apropiaţi decât sunt acum. Într-un fel, Roz devine ca o a doua mamă pentru Ian şi locuiesc cu toţii în apropierea plajei.

După alţi ani, Tom şi Ian sunt şi ei adulţi, având 19-20 de ani, iar prietenia lor este încă la fel de strânsă. Harold aplică pentru o ofertă de muncă în Sidney fără s-o anunţe şi pe Roz în prealabil. Devine tot mai evident faptul că deşi prietenia dintre Roz şi Lil a devenit tot mai puternică de-a lungul anilor, Harold şi Roz au devenit mai distanţi. El se aşteaptă ca Roz să se mute la Sidney împreună cu el, însă ea ezită să facă acest pas. Între timp, Ian începe să se simtă tot mai atras de Roz.

Într-o noapte, el o priveşte într-un mod care lasă clar să se înţeleagă faptul că sentimentele sale faţă de ea s-au schimbat. Ian începe să-i facă avansuri cu paşi mici, dar decişi, iar spre norocul lui Roz îi răspunde acestor avansuri. Într-o noapte, cei patru iau cina împreună. Roz şi Ian flirtează şi se uită cum Tom şi Lil dansează împreună. În acea noapte, Ian se întoarce în casa principală şi se cuplează cu Roz. Tot atunci, Tom o vede pe Roz ieşind din camera lui Ian purtând doar un tricou pe ea şi îşi dă seama de ceea ce s-a petrecut, astfel că răspunde şi el cu aceeaşi monedă, cuplându-se cu Lil.

Film Online Adore - Two Mothers subtitrat in limba Romana