Film online: About Last Night - Spune-mi ce-ai facut azi-noapte! (2014)


About Last Night - Spune-mi ce-ai facut azi-noapte!0 film online subtitrat
6.8/10 (3720)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
About Last Night film online subtitrat in roameste. About Last Night este o comedie aparuta in 2014.

About Last Night 2014 (Spune-mi ce-ai făcut azi-noapte!), film online NESUBTITRAT în Română

Bernie (Kevin Hart) şi Danny (Michael Ealy) poartă o conversaţie amuzantă în legătură cu ultima cucerire pe care a făcut-o Bernie. Interconectată cu conversaţia lor este cea a femeilor Joan (Regina Hall) şi Debby (Joy Bryant) în legătură cu acelaşi eveniment. Datorită modului în care este făcută editarea, Bernie şi Joan îşi termină unul altuia propoziţiile, iar detaliile sunt surprinzător de sincronizate. Ambii se plâng de slaba performanţă a „micuţului” lui Bernie şi ambii laudă capacitatea lui Joan de-a remedia acest lucru. Pentru că Danny este spărat după o despărţire de Angela (Paula Patton), Bernie îi cere lui Joan s-o ia pe Debby pentru a ieşi toţi patru în oraş.

În timp ce Danny şi Debby fac schimb de „dulcegării”, Bernie şi Joan se afumă serios şi se retrag pentru o partidă. Danny se gândeşte că aceasta este cea mai rea întâlnire de care a avut parte, însă norocul lui este pe cale să se schimbe în bine. După ce îl ţine de mână pentru a-şi face un fost iubit gelos, Danny îi spune lui Debby că vrea să fie iubitul ei fals, dar că el ar face acest lucru într-un mod diferit. Aşa începe o aventură ce se termină cu ei doi în pat.

Unul dintre cele mai interesante lucruri din punctul de vedere al băieţilor este că filmul prezintă modul în care, fără a face un tabu din asta, femeile adoră să facă sex şi să bârfească pe această temă cel puţin la fel de mult precum bărbaţii. Atunci când cei doi încep să petreacă tot mai mult timp împreună şi tot mai puţin timp cu prietenii lor, aceştia încep să intervină pentru a pune lucrurile la punct.

Film Online About Last Night - Spune-mi ce-ai facut azi-noapte! subtitrat in limba Romana