Film online: A Walk Among the Tombstones - Umbland printre morminte (2014)


A Walk Among the Tombstones - Umbland printre morminte0 film online subtitrat
7.0/10 (15212)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
A Walk Among the Tombstones film online subtitrat in roameste.

A Walk Among the Tombstones 2014 (Umblând printre morminte), film online DVDRip, NESUBTITRAT în Română

În 1991, Matthew Scudder (Liam Neeson), un ofiţer din Departamentul de Poliţie al oraşului New York, aflat în afara programului, este prins pe nepregătite în mijlocul unui jaf armat de la un bar unde poliţiştii beau gratis. El reuşeşte să-i împuşte pe cei doi hoţi, dar unul dintre gloanţe loveşte accidental o fetiţă de 7 ani care moare instantaneu. Zguduit de această experienţă, Scudder renunţă la funcţie şi îşi petrece următorii opt ani mergând la şedinţele Alcoolicilor Anonimi şi cutreierând străzile noaptea ca detectiv particular fără licenţă de practică. Într-o noapte, după o şedinţă a Alcoolicilor Anonimi, Scudder este abordat de fratele unui bărbat pe nume Kenny (Dan Stevens) care doreşte să-l angajeze pentru a da de urmele ucigaşului soţiei sale.

Kenny îi explică faptul că soţia lui a fost răpită pentru a se cere recompensă, dar după ce a plătit suma de 400 de mii de dolari răpitorilor, aceştia i-au ucis soţia şi i-au înapoiat cadavrul în bucăţele. Cu destule dubii, Scudder acceptă acest job. La o bibliotecă locală, Scudder se întâlneşte cu un adolescent pe nume T.J. (Astro), iar acesta îl ajută să caute informaţii pe internet cu privire la cazuri similare cu cel al lui Kenny. Scudder reuşeşte să stabilească un mod de operare al răpitorilor şi se întâlneşte cu un îngrijitor de cimitire.

Acesta a descoperit rămăşiţele unei victime în timp ce pescuia şi îi povesteşte lui Scudder unele lucruri, conducându-l spre un anume Ray (David Harbour). Continuându-şi investigaţiile, el află că respectivii doi oameni pe urmele cărora se află au avut cumva legături cu Departamentul Anti Drog şi au luat în vizor traficanţii de droguri pentru a lua bani de la ei. Într-un cartier rezidenţial, Ray şi complicele lui se pregătesc să răpească o altă femeie.

Urmărește online filmul A Walk Among the Tombstones 2014 (Umblând printre morminte), FĂRĂ subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Film Online A Walk Among the Tombstones - Umbland printre morminte subtitrat in limba Romana