Film online: A Perfect Day - O zi perfecta (2005)


A Perfect Day - O zi perfecta0 film online subtitrat
6.2/10 (52)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2005
A Perfect Day film online subtitrat in roameste. Povestea unei femei care, desi au trecut 15 ani de cand nu mai stie nimic despre sotul ei plecat in razboi, nu a incetat sa spere ca va veni ziua in care acesta se va intoarce acasa.
Actiunea peliculei este plasata in Beirutul zilelor noastre. Claudia (Julia Kassar) si fiul sau de 26 de ani, Malek (Ziad Saad), locuiesc impreuna si incearca sa faca fata greutatilor vietii din Beirut, lucru deloc usor in conditiile in care, de 15 ani, capul familiei fusese declarat disparut intr-un conflict armat de catre oficialitatile guvernamentale. Femeia face eforturi sa depaseasca suferinta pricinuita de aceasta pierdere si sa se obisnuiasca cu jumatatea de pat care de atatia ani a ramas pustie, dar fara sa renunte o clipa la speranta ca, intr-o buna zi, barbatul va aparea in fata usii si ii va simti din nou imbratisarea. In acest timp, Malek, care sufera de narcolepsie si care adunase o multime de frustrari pana la aceasta varsta, este foarte preocupat de refacerea relatiei cu iubita sa, Zeina (Alexandra Kahwagi). Tanara dintr-o data nu mai vrea sa aiba nici o legatura cu el si este de negasit, insa Malek strabate in agonie strazile din Beirut si nu are de gand sa se opreasca pana cand nu ii va da de urma.
Filmul reprezinta un mare pas inainte pentru cinematografia libaneza, bucurandu-se de aprecieri din partea criticilor de specialitate si fiind prezentat la editia din 2006 a Festivalului de Film Tribeca.

Film Online A Perfect Day - O zi perfecta subtitrat in limba Romana