Film online: 8MM - Eight Millimeter - 8MM - Opt Milimetri (1999)


8MM -  Eight Millimeter - 8MM - Opt Milimetri0 film online subtitrat
6.9/10 (186)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1999
8MM - Eight Millimeter film online subtitrat in roameste.

8MM – Opt Milimetri 1999, film online HD, subtitrat în Română

Detectivul particular Tom Welles (Nicolas Cage) este angajat de Daniel Longdale (Anthony Heald), avocatul unei văduve bogate, Mrs. Christian (Myra Carter), al cărei soţ a murit de curând. După ce au golit seiful răposatului soţ, ea şi avocatul descoperă un film 8mm pe care se afla o aparentă crimă reală, dar ea vrea să afle asta cu certitudine. După ce se uită prin dosarele cu persoane dispărute, Tom descoperă că fata din film este Mary Ann Matthews (Jenny Powell), aşa că se duce la mama ei, Janet Matthews (Amy Morton) pentru a aduna informaţii şi indicii.

În timp ce cauta prin casă cu permisiunea femeii, el descoperă jurnalul feţei în care scrie că s-a dus la Hollywood pentru a deveni actriţă. El o întreabă pe mama îndurerată dacă doreşte să afle adevărul despre fiica ei, indiferent dacă este unul neplăcut, iar femeia răspunde afirmativ. La Hollywood, cu ajutorul lui Max California (Joaquin Pheonix), angajat al unui magazin de filme pentru adulţi, Tom pătrunde în lumea subterană a porografiei ilegale şi datorită neglijentului căutător de talente Eddie Poole (James Gandolfini) da peste regizorul Dino Velvet (Peter Stormare) ale cărui filme hardcore îl au în centrul atenţiei pe bărbatul mascat cunoscut drept „Machine” (Chris Bauer).

Pentru a acumula dovezi, el pretinde că este un client ce doreşte să intermedieze un film în care Velvet să fie regizor. Velvet accepta şi stabilesc să se întâlnească în New York. Numai că la acea întâlnire apare şi un alt personaj care complica lucrurile şi totul ia o turnură mult mai periculoasă decât se aştepta el iniţial.

Film Online 8MM - Eight Millimeter - 8MM - Opt Milimetri subtitrat in limba Romana