Film online: 500 Days of Summer - 500 de zile cu Summer (2009)


500 Days of Summer - 500 de zile cu Summer0 film online subtitrat
7.8/10 (885)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2009
500 Days of Summer film online subtitrat in roameste. 500 Days of Summer este o comedie aparuta in 2009.

500 Days of Summer 2009 (500 de zile cu Summer), film online DVDRip, subtitrat în Română

Atenţie! Descrierea poate conţine spoilere!

Filmul este prezentat într-o naraţiune aleatorie şi sare de la o zi la alta, înainte şi înapoi, în decursul celor 500 de zile în care Tom (Joseph Gordon-Levitt) şi Summer (Zooey Deschanel) sunt împreună. În data de 08 ianuarie, Tom Hansen o întâlneşte pe Summer Finn, noua asistentă a şefului său. Tom a studiat pentru a deveni arhitect, dar lucrează ca scriitor la o companie de cărţi poştale din Los Angeles. După o noapte de karaoke, prietenul şi colegul de serviciu al lui Tom, McKenzie (Geoffrey Arend), spune în gura mare că Tom este atras de Summer. De-a lungul următoarelor câteva luni, Summer şi Tom devin tot mai apropiaţi unul de celălalt, asta în ciuda faptului că ea continuă să susţină că nu crede în dragostea adevărată şi nu doreşte să aibă un iubit.

Tom îi arată lui Summer locul lui preferat din oraş care cuprinde o serie de clădiri de a căror arhitectură este îndrăgostit, chiar dacă priveliştea este stricată de parcare. După câteva luni de întâlniri, Tom se ia la bătaie cu un bărbat care flirta cu Summer şi astfel cei doi au prima lor ceartă. În ziua 290, Summer şi Tom pun capăt relaţiei lor după ce văd filmul „The Graduate”, un film despre care Tom consideră că prezintă adevărata dragoste.

Tom nu suportă prea bine despărţirea, astfel că prietenii lui o sună pe sora mai mică, Rachel (Chloë Grace Moretz), să-l consoleze, iar Summer îşi dă demisia de la locul de muncă. Şeful lui Tom îl transferă de la departamentul de evenimente fericite la cel de consolări, deoarece starea lui de depresie nu este în concordanţa cu evenimentele fericite. Câteva luni mai târziu, Summer şi Tom participă la nunta colegei lor de muncă, Millie (Patricia Belcher), iar ea este cea care prinde buchetul de flori. Cei doi stau unul lângă celălalt pe drumul de întoarcere, iar Summer îl invită la o petrecere la apartamentul ei. El acceptă, dar pleacă în momentul în care observă că Summer poartă un inel de logodnă…

Film Online 500 Days of Summer - 500 de zile cu Summer subtitrat in limba Romana